2
Domaći fudbal

FK Partizan 03.10.2019. godine stadion Astana Arena , FC Astana FK Partizan Beograd 03.10.2019. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

NOVI ZADATAK: Milošević sprema novu formulu za ‘zmajeve’ sa Voždovca

Objavljeno: 06.10.19 u 10:35

Pored kažnjenog golgetera Umara Sadika u startnoj postavi neće biti još dvojice standardnih igrača.

Put ‘oko sveta’ imali su igrači Partizana i posle gostovanja u Astani već sledi novi zadatak protiv Voždovca u Humskoj od 18 časova. Trener Savo Milošević neće moći da računa na razigranog napadača Umara Sadika, koji ima četiri žuta kartona.

Kako saznaje HotSport zbog premora i velike minutaže od starta sezone obaveza su oslobođeni NEmanja Miletić i Saša Zdjelar. Njihova mesta trebalo bi da zauzmu Crnogorci Pešukić i Šćekić. Ostaje i dilema naslednika Umara Sadika. Opcija je da Japanac Takumo Asano bude napadač ili da osta starta debituje Petar Gigić koji je stigao iz Mačve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ostale uloge biće standardne u sudaru sa komšijama za koje prema klauzulama ugovora ne mogu da nastupe bivši igrači crno-belih Nišić i Bošnjak. Domaćin posle ovog megdana u sredu ima obaveze u Kupu Srbije protiv Vodojaže u okolini Kragujevca.

Projektovan sastav: Stojković, Pešukić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Šćekić, Natho, Tošić, Asano, Suma, Gigić.

FOTO: FK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Stavi 11 Pesukica danas,svakako je utakmica unapred dobijena. Samo glup covek veruje da ce to danas biti regularan fudbal.U Nisu je takodje bila neregularna utakmica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter