0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

BRAVO: Zvezda ipak ide na Kosovo i Metohiju, sa Trepčom u Kosovskoj Mitrovici!

Objavljeno: 06.10.19 u 10:08

Dosta se u prethodnim nedeljama govorilo o tome gde će Crvena zvezda odigrati meč protiv Trečpe u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Crvena zvezda je dobila dozvolu UEFA i FIFA da gostuje ekipi Trepče na Kosovu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvo zbog te odluke krovnih organizacija svetske i evropske kuće fudbala.

– Naša želja je bila da se meč igra u Kosovskoj Mitrovici i neizmerno smo srećni što je ispunjena. Gotovo svake godine smo odlazili na Kosmet i znamo koliko je to bitno našem narodu, koliko se raduju našim sportskim uspesima i koliko ih raduje naš dolazak na ovu utakmicu. Očekujemo pun stadion, dobru igru oba tima i korektno ponašanje, kako na terenu tako i na tribinama. Želim da se zahvalim FIFA i UEFA što je podržala odigravanje ove zvanične utakmice u Kosovskoj Mitrovici i nadam se da će sve proteći u duhu sporta i fer pleja – izjavio je  Terzić.

Duel šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde biće odigran u Kosovskoj Mitrovici, u sredu, 9. oktobra, u 14 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter