0
Domaći fudbal

Čukarički FOTO

BOGOSAVAC ZA HS: Velika je čast biti u ‘klubu 100’ u najorganizovanijem timu u Srbiji! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.19 u 23:55

Fudbaleri Čukaričkog večeras su slavili protiv Javora sa 2:0, a mladi defanzivac ‘brđana’ proslavio je jubilej.

Miroslav Bogosavac je na utakmici 11. kola Superlige Srbije protiv Javora iz Ivanjice po stoti put obukao dres Čukaričkog.

– Utisci sa večerašnje utakmice su zaista sjajni, samim tim što sam imao priliku da odigram toliko utakmica u elitnom rangu srpskog fudbala – počeo je Bogosavac razgovor za HotSport.

FOTO: Čukarički

Povremenom reprezentativcu Srbije je tek 22 godine, najbolje tek dolazi, a jedan je od retkih dvadesetdvogodišnjaka koji može da se pohvali da je u stotinu navrata nastupao za isti klub u Srbiji.

– Čukarički je poznat po tome da se mladim igračima ukazuje dosta prilika, tako se i meni namestilo od dolaska u klub. Bio sam konstantno u konkurencijji za prvi tim, velika je čast odigrati stotinu mečeva u najorganizovanijem klubu u Srbiji – ističe Bogosavac.

Čukarički je večeras sačuvao netaknutu mrežu i popeo se na drugu poziciju na tabeli Superlige Srbije.

Veoma nam je bitna pobeda protiv dobre ekipe koju predvodi sjajan stručnjak Igor Bondžulić za koga smatram da će imati veliku trenersku karijeru, ai je bitno da su bodovi ostali na brdu zato što smo stvarno bili dominantni tokom većeg dela meča, a takođe smo na vreme postigli golove – ističe Miroslav Bogosavac.

Pored Miroslava Bogosavca i Marko Docić je po stoti put danas nastupao u dresu belo-crnih sa Banovog Brda. 

FOTO: FK Čukarički 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter