U petak, 4. oktobra, počinje slobodna prodaja paketa karata za preostala dva meča u okviru grupne faze Lige šampiona u kojima naš klub dočekuje ekipe Totenhema i Bajerna, kao i prodaja pojedinačnih karata za te dve utakmice.

Pakete karata u slobodnoj prodaji možete kupiti po sledećim cenama:


Sever: 8,000 dinara
Jug: 8,000 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 20,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 20,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 24,000 dinara
VIP Zapad: 40,000 dinara

Cene pojedinačnih karata za ove dve utakmice u slobodnoj prodaji su:

Sever:6,000 dinara
Jug: 6,000 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 15,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 15,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 18,000 dinara
VIP Zapad: 20,000

Sve karte za bočne delove istočne tribine su rasprodate kroz pakete karata za sve tri utakmice.

Radno vreme blagajni stadiona je od 10 do 18 časova radnim danima, odnosno od 11 do 16 časova subotom. Blagajne stadiona neće raditi nedeljom.

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno 3 rate za kreditne kartice Banke Inteza.

Jedan kupac može kupiti do 4 paketa karata ili 4 pojedinačne karte.

Prodaja karata preko interneta odvija se na sajtu našeg partnera, kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Jedna osoba može kupiti maksimalno 4 paketa karata odnosno 4 pojedinačne karte. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu.

Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina. Kupci koji prilikom onlajn plaćanja koriste kreditne kartice Banke Inteza mogu odabrati da pakete karata plate na najviše tri rate.

Tokom perioda visoke posećenosti sajta aktiviraće se “elektronski red” kada sistem pušta ograničen broj korisnika na sajt prema redosledu dolaska kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje prodaje. U tom slučaju potrebno je sačekati da se otvori željena strana i kupiti karte u predviđenom roku – štoperica u svakom momentu pokazuje rok u kome je potrebno završiti kupovinu.

Kao što je već objavljeno, za sve kupce paketa karata po punoj ceni spremamo dodatne pogodnosti u prolećnoj polusezoni o čemu će klub blagovremeno obavestiti javnost. Iz tog razloga, pozivamo sve navijače da sačuvaju svoje karte sa utakmica.

Cene karata za članove i sezonce pogledajte ovde.