2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

MILOJEVIĆ: Pomoliću se za one koji nam prave pritisak, to nisu zvezdaši! Zovu me i pitaju da li ću biti smenjen

Objavljeno: 02.10.19 u 09:56

Crvena zvezda pobedila je Olimpijakos u drugom kolu B grupe Lige šampiona, a za trenera Vladana Milojevića pobeda nosi više od tri boda.

Strateg crveno-belih je nakon meča izašao pred novinare i izneo svoje utiske.

– U poslednje vreme, ne znam iz kog razloga postoji nezadovoljstvo prema mojim igračima. Osetilo se to i u prvom poluvremenu, kada smo bili stegnuti. Rekao sam im da igraju, da se ne plašimo, da ja preuzimam odgovornost za sve. U nastavku su se dogodile dve stvari, isključenje i Olimpijakos sa deset igrača i njihov promašaj kada su mogli da povedu sa 2:1. Da su nam tada dali drugi gol teško bismo se vratili. Takođe, odigrali smo prvi put sa dva špica Boaći i Tomane sve nas je to krenulo – rekao je Milojević.

Milojević je potom dao  emotivan osvrt na dešavanja posle meča protiv Partizana.

Posle utakmice s Partizanom stvoren je nerazumljivi pritisak. I to nisu pravi zvezdaši. Nisam došao ovde da ostanem, došao sam da radim posao i uživam sa mojim timom. Živimo za ovakve trenutke. Za te ljude koji nas bez razloga pritiskaju ću se moliti, otići i zapaliti sveću u crkvu narednih dana. Ceo dan me zovu iz Grčke da me pitaju da li ću biti smenjen. Ne znam iz kog razloga je ovoliki pritisak. To je sve teško palo igračima, bombardovani smo sa svih strana posle poraza od Partizana. Ne razmišljam o drugom mestu u Ligi šampiona, ovo su trenuci uživanja. Razmišljam samo o narednoj utakmici koja nas čeka. Dokle ćemo da stignemo, šta ćemo da uradimo, to samo sveti bog zna. Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije. Zvezdu volim i došao da pomognem i da radim – poručio je Milojević.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. Mora se sazbati ko je to javio u Grčku da će Miloje biti smenjen. Još se nije saznalo ko je prošle godine iz Beograda prijavio da je utakmica PSŽ:Zvezda nameštena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter