2
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

DEGENEK: Nismo roboti, ima još dva derbija, uzećemo titulu na kraju sezone, ne brinite!

Objavljeno: 02.10.19 u 00:19

Crvena zvezda je slavila protiv Olimpijakosa u drugom kolu grupe B lige šampiona.

Nakon meča pred novinare je izašao Miloš Degenek koji je otvorio dušu.

– Prvenstveno čestitam saigračima. Igrali smo dobro u drugom poluvremenu. Dok smo u prvom bili u grču. Bili smo pod pritiskom prethodnih mečeva. U drugom poluvremenu bili smo pravi i pokazali smo da se pitamo o svemu u čemu učestvujemo. Prelomilo je to što su dobili crveni karton, izuzetno sam ponosan na saigrače. Čestitam svima koji su dali gol i Marinu na asistencijama. Šef je napravio adekvatne izmene u pravo vreme. Hvala i navijačima na pravoj atmosferi – počeo je Degenek.

Degenek je pohvalio neobičnu atmosferu na stadionu ‘Rajko Mitić’

Lepa je bila koreografija. Navijanje je bilo ok. Nadam se da će i u Grčkoj biti slično, da će nas dočekati kao i mi njih u Beogradu.

Crvena zvezda nakon dva kola zauzima drugu poziciju na tabeli grupe B.

Baš sam sada to rekao, voleo bih da se grupna faza sada završila. Imamo još četiri utakmice. Imamo dve kući, dve u gostima. Još dosta posla imamo pred nama, ali nam je ova pobeda dala neku čistiju sliku da znamo gde stojimo i šta još treba da uradimo.

Pomalo iznenađujuće Bajern je na gostovanju u Londonu savladao Totenhem rezultatom 7:2.

– To je nešto fenomenalno za Bajern. Očekivao sam možda da Totenhem pobedi sa 2:1, sada bi bilo idealno da igramo protiv njih jer su u nok daunu. Bajern je pokazao koliko je dominantan. Bolje bi bilo da sada igramo protiv njih na našem stadionu. Ići ćemo i u London sa visokim samopouzdanjem. Nemamo čega da se plašimo, imamo tri boda, oni imaju jedan. Žao mi je što neće biti naših navijača zbog te zabrane koju imaju. Imamo par nedelja da se pripremimo za taj meč.

Novinari su konstatovali da Crvena zvezda ima iza sebe nešto slabiji period, te da bi današnja pobeda mogla da bude prekretnica sezone, Degenek se ne slaže sa delom konstatacije.

Nije bilo slabijeg perioda. Pobedili smo Inđiju, iskreno da kažem, izgubili smo u derbiju. Da nismo tu poraženi izgubili bismo smo u nekom drugom meču. Pobedili smo Voždovac i Mačvu posle toga. Ako ste svi toliko u strahu zbog derbija, ima još dva derbija, ne sekirajte se, dobićemo i derbije, uzećemo i titulu, nemojte da se plašite toga. Mi smo ljudi od krvi i mesa i mi možemo da pogrešimo i igramo loše. Niko u svlačionici ne želi da izgubi derbi, mi smo ljudi, nemojte odmah da nas kanalite, nikome nije lepo da pročita da ne zaslužujemo dres, ni mi vas ne kanalimo. Tražimo od vas obostrano poštovanje – zaključio je Degenek

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ Darko Noveski

0
0

2 Komentara

  1. Ako sudije resavaju meceve kao sa indjijom,vi cete pobedjivati i derbije i celo prvenstvo do kraja bez izgubljenog i jednog boda,zato se ti me sekiras bilo kako da odigrate ovo prvenstvo titula vam je zagarantovana,zato tako i opusteno obecavas svaku sledecu pibedu u prvenstvu,kao i binic iz saveza!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter