0
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ: Cilj je pobeda koja će nam omogućiti borbu za proleće u Evropi STOJKOVIĆ: Da prvo savladamo dug put!

Objavljeno: 01.10.19 u 11:20

Fudbaleri Partizana krenuli su put daleke Astane gde ih čeka meč 2. kola grupne faze Lige Evrope protiv istoimenog kluba.

Trener crno-belih je na aerodromu ‘Nikola Tesla’ poručio da on razmišlja samo o rivalu koji može da se pobedi.

– Isključivo razmišljam o protivniku, završena je analiza, dugo smo pratili Astanu. Važno mi je da imam celu ekipu na okupu. Moramo da damo maksimum, Astana je protivnik po meri, tim sa kojim možemo izaći na kraj. Nadamo se pobedi koja će nam omogućiti borbu za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Strateg crno-belih je pokušao da objasni ko je Astana i da to nije baš klub za toliko potcenjivanje.

– Astana je ekipa koja je došla iz drugog šešira, ispred Alkmara i nas je po koeficijentu. To je ozbiljna ekipa koja svake godine igra Evropu, a to naši navijače ne razumeju.

Na pitanje da li će Partizan kao i do sada biti ofanzivan, Savo je bio kratak:

– Vrlo slično!

Golman i kapiten Vladimir Stojković je govorio o dugom putu i adaptaciji.

– U fudbalu je najteže ponavljati nešto, održavati formu i pobeđivati. Sigurno da nam je želja da pobedimo, ali pre svega da pređem ovaj dug put i da se adaptiramo – rekao je Stojković i nastavio:

– Nema ekipe koju smo analizirali, a da samo posle toga mogli reći da je slabiji protivnik. Sve zavisi od dešavanja na terenu – rekao je Stojković.

Sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ – Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter