0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

PREMIJER LIGA: Mančester slab, Arsenal ne mnogo bolji, ali zadovoljniji ide kući (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.19 u 23:45

Fudbaleri Mančester junajteda i Arsenala odigrali su 1:1 u poslednjem meču sedmog kola Premijer lige.

Loša igra Mančester junajteda nastavila se i na još jednom meču pred svojim navijačima. Nakon poraza od Vest Hema, pobeda je ponovo ostala misaona imenica za izabranike Ole Gunara Solskjera koji čini se ne uspeva da poveže konce u nastupima svog tima.

Samo dve pobede iz sedam mečeva u domaćem šampionatu nikako ne obećavaju Evropu naredne sezone, a šta tek reći da prvi na tabeli sada beži 12 bodova, dok je Junajted do sada skupio svega pet pa to dovoljno govori o šansama za titulu.

Daleko od toga da Arsenal briljira ove sezone, ali svaki meč Mančestera ove sezone tera navijače da se zabrinu za bodove. Tako je bilo i ovog puta. Poveli su domaći preko mladog Skota Mektomineja u poslednjem minutu prvog poluvremena kada se Škotlanđanin odlično snašao i doneo prednost svom timu.

Ipak, onda je usledila dobra igra gostiju koji su uspeli da odgovore preko Pjera Erika Obamejanga u 58. minutu kada je njegov gol prvo poništen zbog ofsajda, ali je VAR pokazao da je sve regularno.

Nakon tog pogotka mladi Bukajo Saka imao je sjajnu priliku svega minut kasnije da donese preokret, ali je njegov šut izblokirao Hari Megvajer koji je posle na drugoj strani mogao da postane heroj da je bio malo precizniji.

Dakle, Arsenal nosi bod iz Mančestera, a Junajted ostaje sa devet bodova iz sedam utakmica. Nešto što Engleska nije navikla da gleda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter