6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA HVATA ZALET ZA OLIMPIJAKOS: Pobeda protiv Mačve navijačima za dušu (SASTAV)

Objavljeno: 28.09.19 u 10:41

Plan trenera Vladana Milojevića je da su upišu tri boda, a neki igrači biće sačuvani za megdan u Ligi šampiona.

Uspela je Crvena zvezda da pobedi Voždovac i vrati se posle poraza u derbiju na pravi kolosek, a plan je da se isti kurs zadrži i večeras protiv Mačve na stadionu „Rajko Mitić“. Prošla predstava sa Inđijom je dobar nauk da nema opuštanja ni protiv autsajdera, tako da će pored mešanja karata trener Vladan Milojević izvesti jak tim. Pojedinci neće na ‘pozornicu’, a verovatno se neće rizikovati sa povređenim Milanom Rodićem i Mateom Garsijom. Mini odmor potreban je kapitenu Marku Marinu tako da će ga možda zameniti Mirko Ivanić.

Ponovo se očekuje miks i sa strancima, a četvorku bi trebalo da predvode Hose Antonio Kanajs i El Fardu Ben. Određenu minutažu mozda dobiju Ričmond Boaći ili Holanđanin Ražvan van la Para, mada će verovatno napad predvoditi Tomane.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Pankov, Degenek, Gajić – Petrović, Kanjas, Ivanić, Ben -Tomane i Pavkov.

0
0

6 Komentara

  1. Da, da, ali se sjajni Ben koji nije trenirao zadnja dva meseca, zbog privatnih razloga, tj., odlaska u Katar, nalazi u timu! Ovo je sablazan, da se spori Ben, koji nema duel, igru, koji nema skok igru i koji nema samo jednu sitnicu a to je dribling i prodornost, nalazi u prvom timu. Po ovome se vidi na koje je niske grane pala moja Zvezda! Samo se forsiraju menadžerski igrači kao Ben i Boaći a njihov učinak na terenu je ravan “nuli”. Prema tome. nije čudno što Zvezda posrće pod ovim trenerskim kalfom. Olimpijakos je ozbiljan klub i dace nam tri komada u Beogradu! To će biti “poslednja igra leptira” drugorazrednih “kapitalaca” Bena, Boaćija i njihovog mentora, pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter