6
Domaći fudbal

POSLE NOVE SJAJNE PARTIJE: Milan Gajić iskreno o odluci da ne bude registrovan za Ligu šampiona!

Objavljeno: 28.09.19 u 22:10

Desni bek Crvene zvezde još jednom je odigrao veoma dobro u Superligi Srbije i iskoristio je šansu koju je dobio od Vladana Milojevića.

Milan Gajić, posle Voždovca na ‘krovu’, dobio je priliku da odigra svih 90 minuta i protiv Mačve na stadionu ‘Rajko Mitić’. Učestvovao je u puno akcija crveno-belih, a ‘kumovao’ je golu Hoze Kanjasa tako što je šutirao iskosa sa desne strane, a Španac natrčao na odbijenu loptu.

– Zadovoljan sam jer sam se vratio dobrim igrama. Uvek je teško kada se duže vreme provede van terena, možda se to i osetilo na fizičkom planu. Ali iz utakmice u utakmicu je bolje. Čekaju nas Olimpijakos i gostovanje u Kruševcu.

– Znači mi da igram. Lepo je biti deo ekipe, imati učinak na terenu. Zadovoljan sam pobedom i svojom igrom – rekao je Gajić.

Novinari su ga pitali da li mu smeta što nije registrovan za Ligu šampiona, a Gajić je na to rekao:

– To je završena priča. Takva je bila odluka i idemo dalje. Mi smo profesionalci i moramo to da prihvatimo. Trudiću se da u domaćem prvenstvu budem na što većem nivou. Bože zdravlja, igraćemo Ligu šampiona i sledeće godine, pa ću je i ja valjda igrati – rekao je Gajić.

Zvezda je u prvom poluvremenu igrala veoma dobro, ali je pala u drugom. Šta je razlog?

– Ne bih rekao da je zbog fizičke spreme. U prethodnom periodu smo često otvarali rivala golom i kasnije privodili meč kraju. Danas smo primili gol nesrećno, ne znam da li su oni imali još neku šansu pored tog gola. Možda su nam i glave išle ka utakmici koju imamo u utorak protiv Olimpijakosa – zaključio je Milan Gajić.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

6 Komentara

  1. Ja očekujem pobedu protiv Olimpijakosa! Imamo Borjana, Degeneka i pre svih dr Marina! Nadam se da će se neko pojaviti ko bi mogao da napravi trazliku. Da je Milojević od početka forsirao Pankova, Vulića i Vukanovića, sada bi smo imali respektabilan tim. Mali Petrović bi mogao postati odličan igrač, ali naravno samo ako bude igrao u kontinuitetu. U ove postojeće strance nemam poverenje. Ivanić je odličan igrač ali pod uslovom da igra na svom mestu. Prosto ne mogu shvatiti da Milojević nijew dao šansu Melegu, koji je istinski znalac, a davao je pregršt šansi Benu, Boaćiju, Gobeljiću, Milunoviću, Čaušiću. Ova utakmica protiv Olimpijakosa će biti i svojevrstan diplomski ispit za Milojevića. Samo pobeda daje Zvezdi šanse da bude eventualno treća, nakon zavešetka grupne faze!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako vi novinari pravite frku, pa covek je jedva na nivou ove lige, fizicki slab, dezorijentisan u prostoru, jedva dvojka.

    0
    0
    Odgovori
    • A, šta bi rekao za “kapitalca” Bena, koji ima 32 godine, 171 cm i jedva 50-tak kg, koji nema brzinu, koji nije borben, kojemu su duel igra i skok igra na nivou starijih petlića i koji nije trenirao zadnja 2 meseca, zbog propalog angažmana a kada su ga šutnuli u Kataru, on se vratio kod svog menadžera-trenera Milojevića i odmah uskočio u tim! Zbog ovog vrlo perspektivnog 32-godišnjeg napadača ponovo šanse ne dobijaju Jevtović, Vukanović, Vulić, Ivanić, Simić a zbog njega su poslati na kaljenje Meleg i Jirka! Svojevremeno su ga Mrkela i Milojević bili proglasili za multipraktik polivalentnog napadača koji sa uspehom može da pokriva 4 pozicije u napadu! Kada se ovakve stvari protivne zdravom umu dešavaju u Zvezdi, ko može očekivati pobedu protiv Olimpijakodsa, kada je sve sazdano na pogrešnim osnovama?!

      0
      0
      Odgovori
  3. Gajić je bio najbolji igrač Zvezde protiv Mačve! Uz to on je i jedini desni bek u ekipi Zvezde a nije prijavljen za LŠ! Mislim da je “slučaj GAJIĆ” najbolji primer nivoa znanja Milojevića koji se igrom slučaja nalazi na ovom značajnom mestu! Sa ovakvim trenerom nema šansi da ćemo pobediti Olimpijakos!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter