0
Domaći fudbal

‘OTVORENI DAN’: Deco, dođite i raditi sa trenerima Zvezde, omogućen i besplatan ulaz na utakmicu sa Mačvom

Objavljeno: 27.09.19 u 13:34

Crvena zvezda će organizovati “Otvoren dan“ u subotu na terenima iza juga Marakane, kada će mališani imati priliku da se testiraju pod komandom Zvezdinih trenera, kao i da prisustvuju utakmici prvog tima protiv Mačve. Okupljanje zainteresovanih dečaka rođenih od 2009. do 2012. godine je u 16:30 kod ekonomata našeg kluba.

Nakon “Otvorenih dana“ u našim regionalnim centrima Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu, u saradnji sa Proleterom, Feniksom i Apolonom, ovog puta priliku će svi zainteresovani mališani imati priliku da se pod komandom Zvezdinih trenera oprobaju na terenima naše Omladinske škole.
Zainteresovana deca rođena od 2009. do 2012. godine treba da dođu kod ekonomata Crvene zvezde u subotu od 16:30, i da sa sobom ponesu opremu za trening (majica, šorc, kostobrani i kopačke). Dečacima će u prvom delu treninga biti testirane motoričke sposobnosti, nakon čega će igrati fudbal.

– Naš klub nastavlja sa tradicijom organizovanja “Otvorenih dana” u okviru kojih sva zainteresovana deca mogu da treniraju pod komandom trenera naše Omladinske škole. Nakon što su “Otvoreni dani” u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu prošli uspešno, odlučili smo da organizujemo testiranje na terenima iza juga Marakane. Pozivamo svu zainteresovanu decu da dođu, da se druže sa svojim vršnjacima i da se nametnu za crveno-beli dres – rekao je Vladimir Cvjetićanin, koordinator baze naše Omladinske škole.

Svi dečaci koji budu došli na otvoreno testiranje koje organizuje Omladinska škola Crvene zvezde imaće priliku da prisustvuju i utakmici prvog tima protiv Mačve, koja se igra u subotu sa početkom od 19 časova.

Dođite, budite deo Crvene zvezde i ostvarite svoj san.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter