2
Domaći fudbal

ANIČIĆ PRED DOLAZAK NA ‘MARAKANU’: Nisam lud da pretim Zvezdi, ali nećemo da statiramo

Objavljeno: 27.09.19 u 18:45

Fudbaleri Mačve u subotu će gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici Superlige Srbije.

Trener superligaša iz Šapca ne želi da preti, ali niti da se unapred preda Crvenoj zvezdi pred duel na stadionu ‘Rajko Mitić’ u subotu od 19 sati.

– Nisam lud da pretim, u ovom trenutku razlika u kvalitetu između nas i njih je velika. Sigurno je da ne idemo u goste samo da se borimo i da statiramo. Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se pruži. Uvek postoji mogućnost da i bolja ekipa ima loš dan, da protivnik zabeleži dobar rezultat, da nije tako ja ne bih išao uopšte na utakmicu. Trudim se da i kod svojih igrača usadim stav da protiv svakog može da se igra, da svako treba da se respektuje, ali i da moraš da poštuješ sebe – rekao je Aničić pred gostovanje u Beogradu.

Mačva ima samo tri osvojena boda u prvenstvu, bez ijedne pobede.

– Naravno da je Zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji, samim tim ovo je naše najteže gostovanje u sezoni. Ne predajemo se. Probaćemo iz nekih naših šansi da napravimo nešto, kao što smo to radili u prošlosti. Naša ekipa nije kao ranije, dosta igrača koji su bili u Mačvi kada smo ranije igrali sa Crvenom zvezdom je otišlo, ali potrudićemo se da pokažemo kvalitet i u sutrašnjem meču – rekao je vezista Mačve Lazar Ivić.

0
0

2 Komentara

    • I ja sam Zvezdaš kao i ti, ali kako da zgazimo bilo koga, kada naš trener nije u stanju da psihološki i taktički pripremi igrače! To pokazuju dosadašnje igre i rezultati! Naš trener nema u sebi tu tako potrebnu harizmu da bude sugestivan i ubedi igrače kako da se ponašaju na terenu! Igrači Zvezde se na terenu ponašaju kao prebijeni psi! Samo otaljavaju posao onako umorni, neborbeni i bez energije! I tako iz utakmice u utakmicu! Poseta na Marakani je u padu, šta misliš zašto?! Što se tiče taktike, Zvezda igra samo neke nijanse poznatog “zglobnog autobusa”! Kako očekivati nešto novo i napredno sa ovim trenerom?! Nemojmo se zamajavati iluzijama!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter