1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN ZAVRŠIO NOVI POSAO: Potpisao još jedan igrač, i to na pet godina!

Objavljeno: 26.09.19 u 13:34

Dobra je atmosfera ovih dana u Humskoj ulici, a završen je još jedan posao za budućnost kluba.

Uspeo je Partizan da se plasira u Ligu Evrope, a potom i posle dva kiksa u Superligi ‘stane na noge’ i furioznom pobedom protiv Crvene zvezde (2:0) ponovo bude u šampionskoj trci.

Juče je savladan i Javor u Ivanjici, takođe sa 2:0, a danas je obavljen novi posao. ‘Telegraf’ prenosi da je novi ugovor sa ‘parnim valjkom’ potpisao mladi krilni fudbaler Nikola Lakčević.

Dvadesetogodišnji Lakčević potpisao je ugovor do 2024. godine. Ovog leta u Sloveniji je doživeo povredu zbog koje je odsustvovao nekoliko nedelja, ali se Savo Milošević nije libio da mu da šansu, kao u meču protiv Rada kada je upisao i jednu asistenciju.

Stigao je iz OFK Beograda pre dve sezone, predstavlja veliki potencijal za budućnost kluba, a da tako razmišljaju i u klubu potvrđuje novi ugovor.

Foto: FK Partizan / M. Todorović
0
0

1 Komentara

  1. zato tvorza trazi 8 stranaca jer nemaju nikakvu skolu, ali ce generalno da upropasti srpsku skolu jer nece imati mesta za nasu talentovanu decu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter