12
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

NOVI SNIMAK: Miletić je udario Borjana, evo kako se to dogodilo (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.19 u 23:50

Pojavio se novi snimak na kom se dobro vidi šta se događalo podno severne tribine posle vodećeg gola Partizana.

Crno-beli su poveli golom Sejdube Sume koji je pogodak odlučio da proslavi gestikulacijom (provokacijom) ka navijačima Crvene zvezde. To je zasmetalo golmanu crveno-belih Milanu Borjanu.

Došlo je do gužve između fudbalera Partizana koji su proslavljali gol i golmana Crvene zvezde. Na novom snimku se vidi kako Nemanja Miletić udara Milana Borjana.

Sad treba videti da li će FS Srbije i Superliga naknadno kazniti vinovnike incidenta tokom 161. večitog derbija…

0
0

12 Komentara

  1. Bravo Mileta nek si cusnuo ljigo što srpstvo glumi a za šaku dolara se Kanadi prodao…….sram vas bilo crveni mediji, da je i od vas previše je…..ljigav nagu napada fizički sumu Rikarda, stalno deli pravdu, stalno on nešto pametnije i raspravlja sa protivničkim igračima, sudijama,glumi neko ludilo a čak ni kapiten nije……šta se on bre mesa u slavlje igrača Partizana…..zaslužio je odavno i više od cuske, al ovde gnjida sa oks nogama ne sme dalje….ne sme na celavog Miletu jer bi ga valjda ovaj odlučio i rasrafio

    0
    0
    Odgovori
  2. E ovo je preko svake mere. Bolesnici bolesni… Zvezdu možete samo da mrzite jer kompleksaši kakvi ste niste za drugo sposobni. Dosta više o poštenju, o prepošteni.
    Poješčće vas ta bolest

    0
    0
    Odgovori
  3. ko je ovde vinovnik … ??? odavno je vreme da se pravim vinovnicima guzvi ( zvezdini igraci su za taj momenat posebno pripremaju ). ocekujem konacno da FSS pravog vinovnika konacno kazni.

    0
    0
    Odgovori
  4. I sta hocete sa ovim upornim snimcima? Sto ne prikazete kako Borjan udara Sumu? Posle sve ove kuknjave u medijima posto je Partizan razbio zvezdanu na proste delice sada mi je jos vise neopisivo draza ona pobeda.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sram vas bilo, sto ne pisete o Lalatovicu, o penalu protiv Indjije, o sklanjaju igraca Vozdovca, o kriminalcima Terzicu i Covicu, o svim penalima Zvezde, nego je najbitnije, da li je Miletic udario Borjana, bruke i sramote novinarske, jadna li si drzavo Srbijo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jel to onaj Voždovac što nam je uzeo titulu.Da“l se Javor sklonio vama ? Treba li pisati o golovima u 102-gom, o slobodnjaku kad bambi faulira protivnika, o vašim penalima…..itd. o poništenom čistom golu koji vam donese 6 bodova, o Vučeliću, Vuletiću, prajdu….O svlačionici, o vršcu, površini gepeka , o obejzboljavanju sudija itddddd

      0
      0
      Odgovori
      • Malo si tanak sa pravopisom, ali bitno da si naučio u kom minutu mi dajemo gol. Hajde reci na kojem meču je to bilo, al seti se i kad je tvoj klub dao gol posle 90-og…Il ajde nam objasni kašnjenje drugog poluvremena sa indjijom od 8 minuta . .

        0
        0
        Odgovori
  6. A sta je taj Borjan radio kod igraca Partizana koji su slavili pogodak iza gola, usao covek da zavodi red, sta zelite da postignete sa takvim naslovom, a i sami vidite sta se desava

    0
    0
    Odgovori
  7. Koja bre kazna..treba Miletica nagraditi i premijom..Dosta je ovaj.golmančić udarao igrace partizana u proslosti(Rikardo,Suma)..bravo Mileticu,ruka ti se pozlatila..

    0
    0
    Odgovori
  8. Borjan je ovo odavno zasluzio..na ranijim derbijima je posle primljenih golova udarao I Sumu I Rikarda.Sud.org.je onda cutala.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ma najbolje poništiti utakmicu, oduzeti tri boda Partizanu i suspendovati celu ekipu na tri utakmice jer otkud njima drskost da se vesele ili brane jedni druge a kamoli pobede zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ciganski novinari ste najvece zlo samo navodite na kazne Partizanu.Crknite od muke oducili smo vas od fudbala u derbiju.Lopovi terzicevi ,covicevi….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter