0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

KUP SRBIJE: Radnik nije dozvolio iznenađenje u Kruševcu

Objavljeno: 26.09.19 u 19:08

Odigran je još jedan meč šesnaestine finala Kupa Srbije, a prolaz dalje izborio je tim iz Superlige Srbije – Radnik iz Surdulice.

Većina mečeva najmasovnijeg domaćeg klupskog takmičenja odigrana je u sredu, a Trajal i Radnik na teren su izašli danas. Surduličani su kao gosti slavili 3:2.

Domaćin je u Kruševcu poveo golom Gogića u 13. minutu. Georgiev je prvo u 25. minutu gostima doneo izjednačenje, a u 40. minutu i preokret. Nije se Trajal predavao, te je preko Džufa izjednačio na 2:2. Trijumf i plasman u osminu finala Radniku je doneo Damjanović u 71. minutu.

Radnik se tako u osmini finala Kupa Srbije pridružio Sinđeliću, Mačvi, TSC-u, Vojvodini, Čukaričkom, Inđiji, Dinamu iz Vranja, OFK Beogradu, Spartaku, Mladosti, Bačkoj i Radničkom iz Niša.

Ostalo je još da se odigraju utakmice Trepča – Crvena zvezda, Vodojaža – Partizan, Voždovac – Teleoptik i Proleter – Javor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter