1
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

MILAN RODIĆ ZA HOTSPORT: Nisam zbog bolova mogao da igram ni derbi…

Objavljeno: 24.09.19 u 10:19

Podvrgnut sam bolnim i napornim terapijama, kako bih se brzo vratio u takmičarski ritam i da budem spreman za Olimpijakos – otkrio je defanzivac Zvezde.

Pored silne zelje Milana Rodića da posle preskočenog gostovanja Bajernu u Minhenu, nastupi za Crvenu zvezdu u derbiju od rizika se odustalo u nedelju.

Posle konsultacija sa doktorima i šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem defanzivac nije izašao na megdan Partizanu, a za HotSport objašnjava situaciju zbog povrede i nastavak lečenja, koje sledi narednih dana.

– U prvom trenutku na samoj utakmici sa Inđijom, nije mi delovalo da je povreda ozbiljna. Ipak, posle su usledili nesnosni bolovi. Snimak je pokazao rupturu ligamenta zgloba što je ukazivalo da sledi pauza – kaze Rodić.

Dva velika megdana su prošla bez potencijalnog reprezentativca Srbije.

– Na žalost, nisam mogao da se stavim na raspolaganje šefu Milojeviću, ali sada je najvažnije da oporavak napreduje dobro. Podvrgao sam se bolnim terapijama, kako bih mogao što pre da se vratim u takmičarski ritam i budem spreman za Olimpijakos. Želim da se zahvalim stručnom štabu i lekarskom timu na podršci i na trudu i volji da se što pre vratim na teren.

Sutrašnje gostovanje Voždovcu defanzivac preskače, pa sledi Mačva, mada je derbi u žiži kod zvezdaša.

– Ne bih se osvrtao na Partizan. Gledam samo napred, pošto je pred nama još mnogo utakmica i želimo što pre da se vratimo u pravi ritam – istakao je na kraju Rodić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter