28
Domaći fudbal

ALEKSANDAR VUČIĆ: Objaviću svaki dinar koji je dat Zvezdi i Partizanu, pa ćete videti koliki sam pe*er! Mnogima će biti neprijatno…

Objavljeno: 24.09.19 u 15:40

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Njujorku je dao izjavu koja se tiče Crvene zvezde i Partizana, odnosno, debate ko je veći ‘mezimac države’.

Vučić je u razgovoru sa novinarima upitan i u vezi poslednjih dešavanja, skandiranja na 161. ‘večitom’ derbiju i pitanja da li su Crvena zvezda ili Partizan dobili veću pomoć od države.

– Da ne bih ulazio u te priče koje su odvratne u kojima državu koriste za veličanje svojih uspeha, po povratku u Beograd ću lično izaći sa kompletnim ciframa koliko para je u pitanju, a brdo para je dato i Partizanu i Crvenoj zvezdi, pa da narod vidi ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić pe*er. Jer to je mnogo važna stvar. Da vide samo zašto sam pe*er, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio pe*er.

– Mislim tu na sve. Ja ću izaći sa tačnim ciframa, a te šuplje priče o favizovanju ovih ili onih, mnogima će biti neprijatno posle toga. Sa lažovima ne možete drugačije, nego jezikom činjenica – izjavio je Vučić.

Potom je objasnio zbog koga će objaviti sve tačne cifre.

– Ja sam bio deo stadiona. Mladi ljudi su uvek antirežimski orijentisani. Uvek traže da se biju protiv vlasti, bez obzira da li je ona najbolja ili najgora na svetu. Ja ću to objaviti zbog pravih i iskrenih navijača Partizana, i onih sa Juga i sa Istoka, a ne onih političkih aktivista sa Zapada. I zbog pravih navijača Crvene zvezde, a ne političkih aktivista. Da svi zaista znaju šta se tu dešava i koliko smo novca dali. Ali uvek je lakše imati izgovor za svoje neuspehe i da budete žrtva u svojim uspesima. Toga da se manete preko grbače države. Ako iko bude porekao da su drugačije cifre, ja više neću biti na ovom mestu – zaključio je Vučić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

28 Komentara

  1. Bolje da objasnis kako ti sam uspevas od plate tako dobro da se oblacis i skolujes decu.Ipak si ti nas predsednik a narod treba da zna kako predsednik zivi i sta radi da bi prehranio porodicu.Mani sport,ako vec ne zelimo da se vratimo amaterskom, treba ga prepustiti biznismenima kao svuda u svetu,a lopovi treba da budu u zatvoru kao i svuda u svetu.Najbolji primer biznismena u sportu je uspeh Dragana DJilasa na celu KSS,osim ako nije i on lopov?Da jeste nadam se da bi bio vec u zatvoru,jer ipak smo mi pravna drzava,makar u novijoj istoriji.Ziv bio predsednice.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovi spominju neke banke i kredite a zaboravljaju da je veseli Ostoja iz Cacka tuzio banke, i one sad duguju kkp! sve moj do moga. nek napisu ko je kolko kome dao i ko placa porez drzavi!! a pfc nek objavi ciji je igrac mali filip, samo da ne spinuju kao u nekim ranijim slucajevima ako ode za badava

    0
    0
    Odgovori
  3. Da,da, obajsni ali sve! Ne mozes sakriti ono sto cela drzava zna, banke, firme, nestanak dugova FK i KK zvezda, posebno hocemo objasnjenje za Gasprom, ko ga je doveo u zvzedu ko sutirao penale na Mrakani i da li je taj bio predsednik drzava ili ne. Objasni tendere firmi Ultra kop i gde se ta firma nalazi, gde su joj kancelarije, da,da sve objasni pa da odvagamo. Inace zanamo sa koje navijacke tribine potices. Hocemo sve na videlo!

    0
    0
    Odgovori
  4. Od 2011 godine u Zvezdu ,,ušlo” 63 miliona samo koje znam a videćete predsednik to neće ni pomenuti.
    Od Gasproma 40,5 miliona evra gde je država za bagatelu prodala NIS pa je molila da se bar Zvezdi da sponzorstvo.Inače je to najgori ugovor koji je neka država mogla da sklopi.Prodala je samo zalihe nafte i gasa vrednosti 7 milijardi evra za 400 miliona evra????
    Agrobanka oprostila 17 miliona evra dug i Marfin banka 5,5 miliona evra.

    0
    0
    Odgovori
    • A koliko je u Tudmanov klub uslo od 92 do danas, neznas ,nemas ti pojma i neznas nista jer od drzave nisu usla 63miliona eura, a i racunas Gaspromove pare kao pare vlade Srbije.I od Gasproma nije uslo 40,5milliona eura cak i da su svake godine uplacivali 4,6miliona eura a nisu jer je na pocetka ugovor o sponzorstvu bio 2miliona eura. Dalje Agrobanka nikad nije oprostila 17miliona eura vec samo kamate od 5miliona eura dok 12miliona eura naplatila, cak mislm cak da ni kamate colokupno nisu oprostila,a da nemas pojma dokszuje Marfin banka kpja je trazila da joj za godinu ipo dana se vrati glavnica od 6miliona eura dabi otpisala 6miliona eura kamate.Zato je dug brzo i prepolovljen pa cak i dosao do 14miliona eura jer su glavnice vracane a kamate otpisivane.

      0
      0
      Odgovori
  5. Obelodani sve,i reci koliko ke dato KKP u da je tvoj brat usao u taj klub!!!obelodani da fk CZ I fkp imaju isti budzet i odakle pare za Natha i Lazara Markovica…pa da vidimo dali ke Zvezda uopste mezimac!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Objavi predsednice i 17 miliona evra koje je Agrobanka oprostila Zvezdi,Marfin banka 5,5 miliona,objavi predsedniče i 4,5 miliona od Gasproma godišnje počevši od 2011 godine.A znamo da je Srbija prodala NIS za 400 miliona evra,zgradu NIS-a u Beogradu i Novom Sadu,Rafineriju gasa kod Zrenjanina,497 benziskih pumpi,1600 internih benzinskih stanica,44 stovarišta za snabdevanje kerozinom,10 000 m2 prodajnog prostora za ulje i mast,akcije u drugim kompanijama,nalazišta nafte u Vojvodini,koncesiju nalazišta nafte u Angoli,11hotela,motela i odmarališta,4 objekta u Crnoj Gori,hotel Splendid kod Prčnja,odmaralište u Bečićima,hotel itd.,16% pančevačke Petrohemije,43%Politike,39% beogradskog hotela Hajat,14% deonica Jugovića i 49% hale Pinki,cisterne za prevoz goriva kapaciteta 18 250 tona.Gaspromu su prodata dokazana nalazišta nafte i gasa u vrednosti 7 milijardi evra.Sve ovo objavi predsedniče!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. E bas me intereseuje koliko je drzava preko sponzora i direktno dala Partizanu i pomagala Zvezdi i u Kosarci i u Fudbalu.

    Vucicu hocemo tacne cifre ,kako je Marfin banka oprostila 5,5 Miliona i kako je Agro Banka i kojim putem ( ko je uticao sve na takvu odluku) oprostila cak 17 Miliona Evra,zatim nas interesuje ,ko je doveo gazprom kao glavnog sponzora u zvezdu ( dali se to drzavni Vrh umesao) i o kakvom dogovoru se tu radi tacno,da Gazprom da zvezdi 4 Miliona Godisnje a uzvrat da gazprom plati manje porez,hocemo jos da znamo kako i na koji naci i na osnovu koja kvalifikacija Firma Ultra Kop dobija tendere direktno od Drzave Srbije i kad izneses sve te tacne podatke hocemo da znamo koliko drzava direktno a ne preko sponzora i alibi Firma dobija jos dodatno od Drzave i onda mozes da iznosis podatke koliko partizan dobio od MTS i od drzave.

    0
    0
    Odgovori
  8. Vjerujemo ti da si dao jednako. Ali ti zvezdi opraštaš dugove, grejs periode, namještaš više sponzora, namještaš da senjihovi igrači zovu u repku zbog vece cijene, plaćaju se sudije.

    Ta cifra je najmanja stvar

    0
    0
    Odgovori
  9. Vucicu pa onaj Tadic je dao vise para nego sto ti dao Partizanu.
    2011-2019 4,500.000€ na godisnjem nivou.
    Pogledaj Taj ugovor sa GASPROM.

    0
    0
    Odgovori
  10. Moze ali prvo da objasnis to kako se nekome otpisuju dugovi od 17.000.000€ i kako sudija koji vodi spor izmedju CZ i Agro Banke savetuje CZ sta da rade.
    U ovoj banana drzavi sve je po zakonu to sto ih savetuje doticni sudija radi se to je tacno ali ako nemate nikakva primanja,a CZ je proslo god.prihodovala blizu 60.000.000€.

    Dragi Vucicu kada ovu misteriju objasnis onda nece niko da ti skadira. Do daljneg VUCICU PEDERU.

    Vidis koliko je nas Grobara ,a izbori dolaze.?????????.

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje da pripazi sta radi i lupeta…Da,dolaze izbori i ne pitaju se tu franjevci mnogo…Ako se Sever okrene,moze da pocne sa pakovanjem…Odlazi u proslost,kao i onaj franjevac pre njega…

      0
      0
      Odgovori
  11. On bre samo preti da ce da ode sa tog mesta. Pa idi bre brate,u vlasti si od 90-te,ako se nisi dosad obezbedio neces ni za ovih nekoliko godina jos. A nas pusti,mozda se i snadjemo bez tebe

    0
    0
    Odgovori
  12. TAKOeee, SVE od 2012 pa na ovamoooo ..BRAVO, a tek za GASPROM TACNU CIFRU i zasto je njima zuti bORIS namestio spasonosnog sponzora, a AV nama ‘daje’ tek toliko da se ne bi ugasili, kao i O POVAMPIRENJU KKcz i NESTANKU DUGA FKcz od blizu 100 mil. e., pa do +…?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  13. Кад помену лажове… је л ти рече ономад да нема преговора око Космета, да је Космет Србија и да нема преговора са терористима?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter