0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

SEJDUBA SUMA: Znam da sam razočarao navijače, ali neka znaju da mogu i želim više od ovoga!

Objavljeno: 23.09.19 u 15:20

Strelac prvog gola za Partizan Sejduba Suma govorio je danas o 161. večitom derbiju, ali i o svom dolasku u Beograd i ne baš najboljim partijama.

Ipak, na samom početku Sejduba Suma je otkrio šta za njega znači večiti derbi protiv Crvene zvezde, klubom sa kojim su ga povezivali.

– Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači večiti derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško se tada piše zlatnim slovima – počeo je priču Sejduba Suma.

On je istakao da razume navijače što su bili razočarani u početku njegovim partijama, ali da sada idu bolji dani.

-Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo ‘razočarenje’ u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje.

Reprezentativac Gvineje je istakao da je njemu najvažnije poverenje, a da mu ga je pružio Savo Milošević.

-Kod mene je poverenje i ličan odnos sa trenerom veoma važan. Šef Milošević veruje u mene, dosta i pričamo, imam dobru komunikacjju sa svima i mislim da se to samo prenelo na teren.

Sejduba Suma je na kraju rekao da je prvenstvo tek počelo, a da je cilj osvajanje titule.

-Ispred nas je duga sezona. Mislim da ćemo formu još podizati bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti. Titula je naša želja – zaključio je Suma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter