1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAJEMOTIVNIJI MOMENAT DERBIJA: Mnogima je promaklo, Partizanov vezista zaplakao na terenu! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.19 u 18:15

Dokaz sa koliko energije i srca ulazi u svaki meč, posebno ‘večiti’ derbi.

Saša Zdjelar u poslednjih nekoliko derbija ključan je za dobre ishode Partizana. Ne toliko zbog dobrih proigravanja, golova ili asistencija, koliko zbog striktne markacije i potpunog zaustavljanja Marka Marina, svog prijatelja iz Olimpijakosa.

Svoje umeće preneo je i na Aleksandra Šćekića koji je takođe bio sjajan u tim zadacima, a sa koliko emocija je igrao Zdjelar možda najbolje opisuje slika po završetku derbija.

Suze su same krenule, potpuno se ispraznio, a saigrači su bili tu da mu pruže podršku i, ujedno, zahvale za veliki doprinos u trijumfu od 2:0 nad ‘večitim’ rivalom.

0
0

1 Komentara

  1. Toliko se pise o Sumi a niko da pomene sredinu i zadnji bedem tima koji je najvise doprineo da se komsinica ne vidi na terenu i da smo bukvalno mogli i bez golmana Stojkovica da odigramo derbi. Pozadi osamnaestogodisnji Nemanja Pavlovic a napred sesnaestogodisnji Filip Stevanovic ubise u pojam Terzine skupocene legionare pa kako stvari slede, FSS ce mu morati dozvoliti da se u narednom derbiju uvrste svih 11 legionara. Dok Tumba pod pritiskom Kokeze mora da popunjava reprezentaciju sa raznim Gobeljicima, Rodicima i ostalom ciga malom nas Savo sa decom Partizana pravi buducnost fudbalske Srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter