Nakon meča medijima su se obratili i treneri tima, u nešto drugačijem ambijentu nego obično

Milojević je pred novinare morao ispred svlačionice pošto mu je bio onemogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj. Razlog je u tome što se na konferenciju ide atletskom stazom, te bi trener morao da prođe pored jedne od frakcija ‘Grobara’ kako bi stigao do Kluba sportista.


Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice.

Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama – istakao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda nije uputila šut u okvir gola Partizana.

– Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo… Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo… Probaćemo da nađemo rešenje – rekao je Milojević.

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa.

– Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo… Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim – kazao je Milojević.

Savo Milošević je takođe analizirao igru u meču.

– Bilo je vrlo teško, psihološki napeto u prvih 20, 25 minuta. Bilo je dosta isprekidane igre. Kasnije je bilo bolje, na obe strane. Ipak je Zvezda bila ofanzivnija nego što smo očekivali. Mislim da smo zasluženo pobedili. Zvezda praktično bez šanse, možda samo šansa Marina na kraju. Čestitke Zvezdi na fer i korektnoj igri – istakao je Milošević nakon meča.

Pobedu su doneli igrači sa klupe Sejdub Suma i Zoran Tošić

– Donosili smo odluke o sastavu tima na osnovu zdravstvenog stanja igrača. Suma i Tošić su praktično starteri, ali moraju da igraju samo oni koji su sto odsto spremni da igraju svih 90 minuta. Na sreću, imali smo momke na klupi koji su i za pola sata uspeli da promene tok meča – istakao je Milošević

FOTO: FK Partizan