3
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

JASAN PLAN ZVEZDE: Milojević ‘tri puta izmerio’, od Rodića zavisi napadač…

Objavljeno: 22.09.19 u 11:02

Dilema će se rešiti na poslednjem sastanku pred odlazak u Humsku, a od ovog poteza zbog viška stranaca zavisi startni sastav.

Nije lako posle megdana sa Bajernom u Ligi šampiona ponovo na veliki okršaj sa komšijama u Humskoj uz činjenicu da pojedini igrači ne mogu da budu u sastavu Crvene zvezde zbog ograničenog broja stranaca.

Samo četvorica mogu u protokol što je polovina sa spiska. I plan Vladana Milojevića je jasan, ako može da igra Milan Rodić onda će napad ponovo predvoditi Ričmond Boaći.

Ako na poslednjem sastanku padne drugacija odluka onda će Žander pozadi, a ljubimac Delija Milan Pavkov voditi borbu sa odbranom Partizana.

Bice debitanata, a pozadi možda jedan. Španac Kanjas je prvi put učesnik derbija i pored njega se očekuje da bude Jovančić. Na bok će Argentinac Garsija i Vukanović i dirigenska palica je kod kapitena Marina od kojeg mnogo zavisi učinak aktuelnog šampiona Srbije.

Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić (Žander), Kanjas, Jovančić, Garsija, Vukanović, Marin, Boaći (Pavkov).

0
0

3 Komentara

  1. Kao Zvezdaš više bih voleo da je na klupi neki trener sa savremenim shvatanjem fudbala i ofanzivno orijentisan a ne ovaj ljubitelj lika i dela Neška Milovanovića i nastavljač njegovog retrogradnog učenja! Velemajstor kvalifikacija doktor Milojević mora shvatiti da Zvezda ima najbolji izbor igrača od 1991.g., a on i dalje uporno forsira “zglobni autobus”!

    0
    0
    Odgovori
    • Taj autobus nam je doneo tri puta zaredom evropu i rusenje rekorda po nepobjedivosti,dzabe igra lijepa za oko ako nema rezultata.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter