7
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

‘ZAHLADNELI’ ODNOS – ZDJELAR: Nisam se čuo sa Marinom, niti ću!

Objavljeno: 21.09.19 u 19:35

Vezisti Partizana i Crvene zvezde zajedno su igrali u Olimpijakosu, družili se, ali izgleda da je odnos zahladio dolaskom u beogradske večite.

Jedno je sigurno dva igrača vodiće velike bitke, jer je Marin zadužen da kreira igru Crvene zvezde, a Saša Zdjelar da je kvari.

– Marin dejstvuje na poziciji koja nam omogućava da imamo dosta duela „jedan na jedan“. Daću sve od sebe da ga zaustavim i tako pomognem ekipi, da napred napravimo nešto. Dosta mi olakšava što Marka poznajemo i kao osobu i kao igrača, zna i on mene – istakao je Saša Zdjelar i dodao da se nije čuo sa Marinom, niti će.

Saša Zdjelar je pomenuo još jednog igrača Crvene zvezde kog zna iz Grčke.

– Čim su Zvezdi znači da imaju kvalitet, Kanjasa znam iz PAOK-a. Nema nedoumica.

Vezista Partizana je za kraj rekao:

– Nadam se da ćemo igrati derbi kao sve prošle godine, samo da smo svi zdravi – zaključio je Zdjelar.

0
0

7 Komentara

  1. Ima li prepotentnijeg,odvratnijeg i bezobraznijeg igraca od ovog Zdjelara u Srpskoj lizi. Nema decko je umislio da je igracina a bideli smo ga na ovim internacionalnim utakmicama ni prosecan igrac. Tu se vidi gde su ovi nasi priuceni i umisljeni igracine! Ovo igranje i stalno gestikuliranje ka sudinama i protivnickim igracima e to je tek za pricu. A ova izjava bas potkrepljuje moj komentar na njegove ljudske i fudbalske kvalitete kojih ocito nema a to je i izjavom sam potbrdioķ

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao rivali ok da se ne cuju, al kao prijatelji i nekadašnje kolege bi trebalo da daju primere drugima. Da se druze i zajedno idu na vecere porodice ili tako nesto. Mozes misliti sto su im klubovi najveci rivali, valjda se prvo gleda covecanstvo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi,cim nema tenzija,prozivanja,cim su isli kod Kokeze na neki razgovor,cim Vazura izadje i kaze da je Zvezda dobar tim znajte da tu nesto smrdi. Isto ovako je bilo i pred derbi u kupu kada je Partizan pobedio 1:0 i osvojio kup bas kao i derbi pre toga kada je Zvezda pobedila 2:1 u prvenstvu. Sve vise ljudi govori da ce Partizan sutra da pobedi jer ukoliko bi izgubio prvenstvo bi izgubilo smisao,bilo bi reseno a ima jos 30 utakmica da se igraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter