Fudbaleri Partizana će sutra od 18 časova ugostiti Crvenu zvezdu u 161. ‘večitom derbiju’

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je najavio ovaj meč na današnjoj pres konferenciji.


– Pred nama je prvenstvena utakmica, nalazimo se još na početku takmičenja. Obe ekipe u meč ulaze nakon evropskih duela, nadam se dobroj fudbalskoj predstavi u kojoj će svi navijači uživati – počeo je Milojević

Trener crveno-belih je potom govorio o kadrovskoj situaciji.

Došli smo u situaciju da imamo veliki broj stranaca, a samo četiri mogu da se nađu u protokolu. Pre nekoliko nedelja razgovarao sam sa njima i predočio im situaciju. Moja je odluka o tome ko će se naći u protokolu, ali nisam još doneo odluku o tome ko će igrati, prvi put se susrećem sa ovakvom situacijom. Što se povređenih tiče, Rodić je trenirao sa ekipom, biće spreman za sutrašnji meč – ističe Vladan Milojević.

Trener Crvene zvezde potom je govorio o narednom derbiju.

– U derbiju nema favorita, nema prednosti domaćeg terena. ne osvrćem se na kladionice i to koga oni favorizuju. Kada pogledate istoriju, to nema veze, to su tri boda kao i svaka druga, možda za nijansu značajnija. Savo Milošević je duže u timu, sproveo je neke svoje zamisli. Partizan je Partizan. Ne treba derbi da bude dodatni motiv, dovoljno je to što igramo protiv Partizana i igrači znaju to. U takvim utakmicama je sve pod lupom. Svaka greška je deset puta veća, ali u takvim utakmicama postajete igrač. – rekao je Milojević.

Miloš Vazura je danas rekao da je Partizan u boljoj formi

Ne komentarišem tuđe izjave – ističe Milojević.

Pohvalio je trener Crvene zvezde Bibrasa Natha.

– Natho je pravi lider, doneo je nešto novo Partizanu, videćemo kako ćemo mi da se ponašmo sutra – ističe Milojević.

Trener Crvene zvezde dodao je na kraju da očekuje pune tribine, te da je pozitivno što oba kluba ove jeseni nastupaju u Evropi.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski