3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIBRAS NATHO: Biću zadovoljan samo pobedom u ‘večitom derbiju’!

Objavljeno: 21.09.19 u 09:10

Bibras Natho, zagrejao je srca svih navijača Partizana sa svoja dva gola iako crno-beli nisu zabeležili pobedu u prvoj utakmici grupne faze UEL.

Fantastičan Natho zatresao je mrežu Az Alkmara dva puta u 42′ i 61′ min igre i pokazao zašto je Partizan na njegov transfer čekao dva meseca.

Kada su se utisci slegli razgovaramo sa Nathom o utakmici UEL i predstojećem Večitom derbiju.

– Da, igrali smo bolje u drugom poluvremenu, stvarali smo mnoge šanse, ali smo imali problem sa realizacijom. Nismo uspeli da iskoristimo prednost, a oni su nam dali drugi gol iz kontranapada. Moramo da budemo skoncentrisaniji u utakmicama poput jučerašnje, takve utakmice moramo da dobijemo. Nadam se da ćemo na predstojećim utakmicama igrati isto, a iskoristiti više šansi i što je najvažnije, pobeđivati.

Igrao si fantastično, reklo bi se da si zadovoljan.

– Kada govorimo o mojoj igri, da, srećan sam i zadovoljan što sam postigao dva gola, ali sam, s druge strane, veoma tužan što nismo pobedili, ipak je to najvažnije. Uvek dajem maksimum da pomognem svom timu, a ako ono juče nije dovoljan doprinos da bismo pobedili, ne mogu da budem srećan uprkos tome što sam dao dva gola. Najvažnija je ekipa, a ne ja kao pojedinac.

Po tvom mišljenju, šta je u četvrtak uveče nedostajalo Partizanu da dođe do sva tri boda?

– Nedostajalo je ono o čemu sam ranije govorio, da damo gol. Igrali smo stvarno dobro, stvorili mnogo dobrih šansi, ali moramo da budemo više skoncentrisani na završnicu, završne šuteve i pasove. Ako tako bude u budućnosti, biće sve u redu.

Da li ti odgovara pozicija koju si igrao protiv Az-a, ili više voliš kada igraš bliže protivničkom golu?

– Što se mene tiče, svejedno je na kojoj poziciji igram, igram tamo gde je potrebno, gde trener kaže. Svaka pozicija ima svoje pozitivne i negativne strane. Ja dajem sve od sebe da pomognem svom timu.

Sinoć je bilo 20.000 dece na stadionu. Kako si doživeo takvu atmosfera?

Bilo je sjajno igrati dok su deca na tribinama, bilo je divno videti u onolikom broju, veoma sam srećan što su imali priliku da uživaju u utakmici na stadionu. Napravili su predivnu atmosferu i naravno, želim u ime svih nas da im se zahvalim, nadam se da će i ubuduće dolaziti da nas bodre.

U nedelju ćeš odigrati svoj prvi večiti derbi. Koja su tvoja očekivanja? Šta znaš o Partizanovom najvećem rivalu?

Na derbiju u obzir dolazi samo jedna stvar, kojom bih bio zadovoljan, a to je pobeda. Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a derbi posebno. Najvažnija je pobeda, pobeda i samo pobeda u ovoj utakmici.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Šta je needostajalo za pobedu: Pa da nam sudija pokloni još jedan penal. Prestrogo je isključio jednog igrača, zatim nam je svirao nepostojeći penal, i to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter