4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NEĆE NA KIM: Trepča domaćin u Beogradu, ali ne na ‘Marakani’

Objavljeno: 20.09.19 u 14:43

Fudbaleri Crvene zvezde neće moći u Zvečan na meč Kupa Srbija protiv Trepče zbog opasnosti hapšenja od strane separtatista na Kosovu i Metohiji.

Kako prenosi ‘Kosovo online’, Crvena zvezda neće gostovati na Kosovu i Metohiji u prvom kolu Kupa Srbije. Razlog tome je pretnja separatista iz južne srpske pokrajine da bi mogli da uhapse delegaciju crveno-belih ako pređe administrativnu granicu. Kako bi se sprečili mogući incidenti doneta je odluka da Trepča bude domaćin u Beogradu.

Meč će se odigrati 9. oktobra, ali ne na stadionu Crvene zvezde, već Čukaričkog. Nema sumnje da bi daleko veći spektakl bio u Zvečanu, ali je procenjeno da je bezbednost svih učesnika na prvom mestu.

Čeka se reakcija Republike Srbije i Ministarstva za sport, svakako bi u budućnosti trebalo razmisliti o tome da sve albanske sportiste sa Kosova i Metohije koji krenu ka Evropi preko naše teritorije zaustaviti i preusmeriti na obilazak Crne Gore i Hrvatske…

0
0

4 Komentara

  1. I žrijeb za Kup Srbije je cirkuska predstava. Žrijebom je odlučeno da baš Crvena zvezda gostuje u „zvaničnoj“b utakmici na Kosovu i igra protiv Trepče u šesnaestini finala. Kako to da niko drugi nije dobio tu priliku nego baš „najsrbskiji klub na cijelom svijetu“? Naravno da ne može, morala je to da bude ponosi i dika kriminalne hobotnice srpskog fudbala, ali strah je prevelik, ipak su u pitanju zečevi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter