0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

PRESEDAN NA KROVU: Svi fudbaleri Voždovca na teren istrčali sa mobilnim telefonimom!

Objavljeno: 20.09.19 u 18:50

Nesvakidašnja scena dogodila se danas na Krovu uoči poslednjeg treninga Zmajeva pred sutrašnji važan meč sa Vojvodinom.

Naime igrači, stručni štab kao i medicinski blok izašao je na teren sa mobilnim telefonima, ali ispostaviće se zbog vrlo važnog razloga.

Naime, kompletan tim FK Voždovac instalirao je aplikaciju „Pruži korak“ i tako uzeo učešće u akciji koja je pokrenuta da bi pomogla Nacionalnom udruženju roditelja dece koja se leče od raka da sakupi sredstva za gradnju roditeljske kuće u Beogradu.

Zmajevi su u sjajnom raspoloženju proveli prvi deo treninga u kojem su se kretali sa telefonima i tako sakupljali korake koji će se pretvoriti u donacije, a to će sigurno i nastaviti da rade tokom narednih sedam dana koliko traje akcija „Pruži korak“. To sve možete videtu u kratkom video klipu koji sledi.

Takođe, do 26. septembra na svim vizualima za društvene mreže FK Voždovac kojima se najavljuju utakmice, startne postave, izjave prvotimaca, kao i rezultati mečeva, istaknut će se naći logo NURDOR-a, akcije „Pruži korak“ kao i poziv za slanje humanitarne poruke na broj 1150.

Takođe, već u javnosti omiljeni Admin Tviter naloga FK Voždovac, će postati ambasador ove akcije, sa velikim zadatkom da animira što više korisnika ove društvene mreže da i sami uzmu učešće u ovoj sjajnoj akciji!

Sa obzirom na to da samo jedan dan pred završetak akcije „Pruži korak“, 25. septembra Voždovac na svom stadionu dočekuje Crvenu Zvezdu, i ta utakmica biće iskorišćena da se u javnosti podigne svest o tome koliko je bitna nova roditeljska kuća, u kojoj bi mogla biti smeštena deca sa roditeljima iz unutrašnjosti koja se leče u Beogradu od raka.

Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije “Pruži korak” na mobilne telefone, putem Andorid ili Iphone servisa, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a potom ih prebaciti na račun NURDOR-a, i to po sistemu:

1000 koraka – 100 dinara
5000 koraka – 500 dinara
7450 koraka – 745 dinara

Poruke se mogu slati i na NURDOR SMS broj 1150, a cena je 100 dinara. Za pomoć je aktivan i račun NURDOR: 170-30010715000- 82, poziv na broj: 12345, svrha uplate: “Pruži korak”.

FK Voždovac još jednom poziva sve ljude dobre volje da podrže ovu akciju i da pokažu koliko srce ima sportska, ali i cela javnost Srbije!

FOTO: FK Voždovac 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter