0
Domaći fudbal

FOTO: TSC Bačka Topola

FLEŠ IZ BAČKE TOPOLE: Neće biti lako dva puta u Kruševcu za svega četiri dana!

Objavljeno: 19.09.19 u 16:31

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu od 18 časova gostuju ekipi Napretka u Kruševcu, u 9. kolu Superlige, sigurni da imaju snagu i motiva da pruže dobru igru, pobede i učvrste poziciju u vrhu tabele.

Trener golmana Silard Farago je podsetio da će TSC u narednih sedam dana dva puta gostovati u Kruševcu – u subotu u Superligi i u sredu u Kupu Srbije, ali je izrazio očekivanje da će ekipa TSC pružiti svoj maksimum i da će ponovo ostvariti pozitivan rezultat.

– U Kruševac idemo dobro pripremljeni i osveženi, igrači su profesionalci i trenutno su usredsređeni na prvenstvenu utakmicu, koja se igra u subotu. Siguran sam da nam neće biti problem ni ponovno gostovanje u Kruševcu u sredu, ali o Kupu Srbije ćemo razmišljati posle ovog meča – rekao je Farago.

Centralni vezni igrač Dejan Milićević je naglasio da poznaje ekipu Napretka, koja forsira timsku igru, ali ima i sjajne pojedince.

– Atmosfera u klubu je odlična, dajemo maksimum na svakom treningu i to prenosimo i na utakmice koje igramo. Mi u narednih nekoliko dana igramo dve utakmice sa istim protivnikom, i to na neki način nije lako. Mi želimo i u prvenstvu i u Kupu da budemo što bliži samom vrhu i, kao profesionalci, moramo da se trudimo da svaku utakmicu odigramo podjednako dobro – rekao je Milićević.

Milićević je istakao da veruje da će ekipa TSC u subotu odigrati kvalitetan meč i da će se iz Kruševca vratiti zadovoljni.

Centralni odbrambeni igrač Bojan Balaž koji je u ekipu došao iz omladinskog fudbala, rekao je da se brzo uklopio u ekipu i da su ga kolege odlično prihvatile.

– Iz utakmice u utakmicu stičem novo iskustvo, obzirom da se profesionalni fudbal dosta razlikuje od omladinskog. Svaka utakmica i svaki trening mi mnogo znače jer stičem novo iskustvo i sve mi je lakše – rekao je Balaž.

U prošlom, osmom kolu, ekipa TSC je protiv Mačve na domaćem terenu igrala nerešeno rezultatom 0:0 i trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 18 bodova iz 5 pobeda i tri remija. Protivnik TSC u ovom kolu, Napredak, sedmi je na tabeli sa 11 bodova.

Utakmica Napredak-TSC igraće se subotu od 18 časova na stadionu „Mladost“ u Kruševcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter