0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

VEST IZ SURDULICE: Kojić se oporavlja od teške povrede

Objavljeno: 17.09.19 u 21:10

Samo četiri i po meseca posle utakmice kada je od protivničkog igrača zadobio vrlo nezgodnu povredu, Lazar Kojić uspešno se oporavlja i po mišljenju tima lekara kroz nekih mesec dana vraća se u Surdulicu gde će se pridružiti ekipi, trenirati i ubrzo ga možemo videti u postavi Radnika.

Mladi Kojić je na utakmici protiv vranjskog Dinama krajem aprila zadobio tešku povredu: dvostruki prelom noge, i tibije i fibule, posle čega je hitno prebačen na Ortopedsku kliniku u Beogradu. Oko mesec dana je trajao tretman fizikalne terapije a već od 10.juna i prvi susret sa loptom:

– Najbitnije da se osećam dobro. Treniram sa vrhunskim trenerom Jovanom Petrovićem u jednoj od najboljih domaćih klinika za rehabilitaciju sportista. Oporavak ide brzo, čak je i van svakih očekivanja i mene i lekara. Radujem se brzom susretu sa Surdulicom, sa onom divnom publikom, sa novim-starim igračima – kaže kroz smeh Kojić.

Kojić je u januaru 2018. godine prešao iz Brodarca u Fortunu iz Sitarda, ali je odmah prosleđen na pozajmicu, prvo u Bačku, potom u Radnik. Odigrao je i šest utakmica za omladinsku reprezentaciju Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter