2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELA DECA: Evo koliko bi mališana ovog puta moglo da bude uz Partizan protiv AZ Alkmara…

Objavljeno: 17.09.19 u 10:12

Nema sumnje, ovog puta biće ih znatno više nego što je to bio slučaj protiv Moldea u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.

Kao što je poznato, Partizan će protiv AZ Alkmara u prvom kolu grupe L Lige Evrope odraditi kaznu Evropske kuće fudbala od dve utakmice bez prisustva navijača

Međutim, pravilima UEFA biće moguće da utakmici prisustvuju deca iz škola fudbala širom Srbije koja su mlađa od 14 godina. Kako ističe direktor marketinga kluba iz Humske, Predrag Vujović, interesovanje je veliko.

– Interesovanje škola fudbala je ogromno i uveliko prevazilazi granice naše zemlje. Kada kažem da nam se javljaju ljudi iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srpske biće jasno u kojoj meri će naš klub u četvrtak imati podršku dece starosti do 14 godina. Sutraje poslednji dan za prijave svih zainteresovanih škola fudbala putem mejla crnobeli@partizan.rs i putem telefona 011/3693-816 – rekao je Vujović u izjavi za ‘Novosti’.

Definitivno je da će protiv holandskog kluba biti više dece nego što je to bio slučaj u duelu protiv Moldea pre samo par nedelja. Čak se očekuje podrška od skoro 20.000 mališana.

– Ono što je jasno i pre završetka prijema prijava svih zainteresovanih škola je da će Partizan imati mnogo veću podršku nego što je to bio slučaj u plej-ofu Lige Evrope protiv Moldea. To je bio lep test za sve nas u klubu, sada očekujemo da sve bude na još boljem nivou i lepše. Prema dosadašnjem interesovanju nikoga ne bi trebalo da začudi ukoliko se u Humskoj u četvrtak uveče nađe 20.000 mališana – ističe Vujović.

Organizacija ovakvog meča potpuno je drugačija u odnosu na sve ‘redovne procedure’.

– Obratili smo se ministarstvu prosvete i gradskim vlastima za iskustvenu i institucionalnu pomoć. Preko grada je regulisan prevoz za decu iz beogradskih opština ostalo je još da se sve precizira oko prevoza mališana iz unutrašnjosti. Obezbeđeno je osveženje za svu decu kao i mala iznenađenja u vidu zastavica i detalja planirane koreografije. Za mališane iz unutrašnjosti će biti otvorena zapadna i severna tribina, dok će se na istoku naći deca iz Beograda. Ukoliko bude bilo potrebe otvorićemo i južnu tribinu – zaključio je Vujović.

0
0

2 Komentara

  1. NEKA VIDE OVE BITANGE
    (takozvane vodje) KAKO SE
    VOLI SPORT, KAKO SE NAVIJA. SVE PROFITERE
    PROTERATI SA STADIONA.
    BRAVO ZA MALISANE !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter