0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽREB 1/16 FINALA KUPA SRBIJE: Evo svih učesnika glavnog žreba najmasovnijeg domaćeg takmičenja…

Objavljeno: 16.09.19 u 11:33

Sve je spremno za start nove sezone u Kupu Srbije, trofej brani Partizan koji je prošle godine u finalu pobedio Crvenu zvezdu 1:0.

Vreme je da se otvore borbe i na drugom domaćem frontu. Startuje nova sezona Kupa Srbije u kojoj trofej brani Partizan. Žreb za 1/16 finala na programu je sutra od 13 časova u ‘Kući fudbala’ u Staroj Pazovi.

Povlašćeni u žrebu su Partizan, Crvena zvezda, Radnički Niš, Čukarički, Mladost Lučani, Napredak, Proleter Novi Sad, Vojvodina, Spartak, Radnik, Voždovac, Mačva, Rad, Dinamo Vranje i Bačka i TSC. Mogući rivali su im Javor, Inđija, Radnički Kragujevac, Metalac, Zlatibor, Sinđelić, Trajal, Budućnost Dobanovci, Žarkovo, Novi Pazar, Teleoptik, Bratstvo 1946, Trepča, OFK Beograd i Vodojaža iz Grošinca.

Podsetimo, do polufinala Kupa Srbije igra se samo jedan meč i u slučaju nerešenog rezultata izvode se odmah penali. U polufinalu se igraju dva meča, dok će naknandno biti izabran domaćin finala Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter