0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘MARKEC’ POSLE PRVENCA I OVACIJA: Biće to još mnogo bolje!

Objavljeno: 15.09.19 u 12:17

U utakmici osmog kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su savladali ekipu Proletera rezultatom 3:0 (0:0).

U strelce su se upisali Zoran Tošić, Umar Sadik, kao i Lazar Marković kojem je ovo povratnički debi među crno-bele.

– Kako sam mogao da provedem dan? Znao sam da nisam među starterima jer još nisam u top formi, ali sam izgarao od želje da ponovo uđem u autobus i da krenemo na utakmicu. Sastanak, spremanje, put ka Novom Sadu u meni je budio poseban adrenalin – kaže Marković.

Kako je posmatrati utakmicu sa klupe?

Nervirao sam se, ali sam znao da ćemo dobiti. Imamo zaista dobru ekipu i samo je bilo pitanje kada ćemo da damo gol. U ovakvim utakmicama je najteže doći do pogotka, ekipe se zatvore i koliko god pokušavao da ‘probiješ’ ne ide.
Ali sada je sve super, pobedili smo, ja sam debitovao i još dao gol!

Čulo se i skandiranje tvog imena sa tribina?

Čuo sam, naravno i sve ih puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci. Vratio sam se kući, lepo mi je. Trebaće mi još malo vremena da se vratim u formu, ali sve je to sport, fudbal, život, idemo dalje!

Kako si zadovoljan svojom partijom?

Manje više dobro oko gola, ok, biće to još mnogo bolje. Ali zato su momci sjajni od Bambija za kojeg ne treba trošiti reč, Natha koji je vrhunski igrač, ali i svih momaka koji su i igrali i koji su bili na klupi. Imamo tešku nedelju, Az Alkmar i Večiti derbi, pa da vidimo gde smo – istakao je Marković.

FOTO: FK Partizan

Zoran Tošić načeo je domaćina i bio je zadovoljan odigranom utakmicom crno-belih.

Nažalost nismo uspeli u prvom poluvremenu da postignemo gol i olakšamo sebi utakmicu. Ali, bez obzira držali smo utakmicu pod kontrolom od prvog minuta. Drugo poluvreme smo otvorili brzim golom i sve je posle bilo lakše. Natho je bio fenomenalan. Mnogo će nam pomoći – kaže Tošić.

Drago mi je i zbog Lazara, zaslužio je da da gol i da vrati samopouzdanje! On je vrhunski igrač i samo mu trebaju minuti na terenu, posle čega očekujem da bude jedan od vođa ekipe – poručio je Tošić.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter