0
Evropske lige

SERIJA A: Fiorentina ‘otkinula’ bod Juventusu!

Objavljeno: 14.09.19 u 17:05

Fudbaleri Fiorentine dočekali su u 3. kolu Serije ‘A’ ekipu Juventusa.

Šampion nije uspeo da slavi na gostovanju u Firenci na kraju je bilo 0:0. Naš reprezentativac Nikola Milenković odigrao je ceo meč za ‘violu’, a u startnoj postavi se našao i Frank Riberi. Terzić i Vlahović su meč proveli na klupi.

Federiko Kijeza je imao odličnu priliku u 16. minutu, ali nije iskoristio dobar centaršut te je lopta otišla pored gola. U završnici prvog poluvremena ponovo je zapretio domaćin Enrike Dalbert je dočekao centaršut, glavom poslao u levu stranu loptu, ali je fantastično reagovao golman Juvea.

Kijeza se ponovo u 65. minutu našao u odličnoj prilici. Primio je pas u šesnaesterac, probao da iznenadi Ščešnjija, ali je lopta otišla tik iznad prečke. Devet minuta kasnije Federiko Bernardeski je pokušao da ugrozi domaćina, ali su defanzivci lako izašli na kraj sa njim. Nikola Milenković je u 77. minutu pokušao glavom u srcu šasnaesterca, ali nije bilo problema po čuvara mreže crno-belih. Do kraja nijedna ekipa nije uspela ozbiljnije da ugrozi gol protivnika, te su mreže ostale mirne tokom meča, na kraju, 0:0

Serija A 3. kolo

Subota

Fiorentina – Juventus 0:0

18.00 Napoli – Sampdorija
20.45 Inter Udineze

Nedelja

12.30 Đenova – Atalanta
15.00 Breša – Bolonja
15.00 Parma – Kaljari
15.00 Spal – Lacio
18.00 Roma – Sasuolo
20.45 Verona – Milan
20.45 Torino – Leće

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter