0
Domaći fudbal

FOTO: KMF Banjica

DRUGA FUTSAL LIGA: Banjica krenula u sedmoj brzini

Objavljeno: 14.09.19 u 09:07

Na otvaranju Druge futsal lige Srbije Banjica je u dvorani ‘Voždovac’ savladala Bečej sa 7:4 i tako najavila visok plasman.

Najavila je uprava nebesko-plavih plasman u viši rang, a ako se dan po jutru poznaje onda će tako i biti. U prvom kolu Banjica je pobedila Bečej sa 7:4, gosti su pali tek u drugom poluvremenu.

Domaćin je poveo u 7. minutu golom Simeunovića. Nije prošlo ni 60 sekundi kada je na 2:0 povisio Spasić. Bečejci se nisu predali te je u 9. minutu Korać smanjio na 2:1. Gosti još n isu završili sa slavljem kada je Mitić postigao novi gol za Banjicu 3:1. Bečej se u igru vratio u 17. minutu kada je Arđeljan smanjio na 3:2.

Samo što je tim Slaviše Damjanovića krenuo sa centra postigao je novi gol, a u ‘listu strelaca’ se ponovo upisao Mitić – 4:2. Do kraja prvog dela gosti su preko Dražića smanjili na 4:3.

Prelomni trenutak utakmice bio je gol Simeunovića u 25. minutu za 5:3. Gosti su golom Arvaija smanjili na 5:4, ali nisu imali snage da se totalno vrate u meč. Banjica je u periodu od 36. do 38. minuta napravila ‘Blic krig’ i pogocima Mitića i Simeunovića slavila sa 7:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter