11
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

NISU ODUSTALI: Lacio je samo ‘zamrzao’ transfer Pavlovića, Kežman sad vodi igru…

Objavljeno: 11.09.19 u 10:00

Ako je verovati italijanskim medijima onda saga oko Strahinje Pavlovića i Lacija nije završena, već će epilog dobiti u januaru.

Ako se po jutru dan poznaje, onda su Italijani lagali za srčane probleme mladog Srbina. Jer da je to istina, onda danas ‘Kalčomerkato’ i ‘Lazio news’ ne bi preneli intervju Iglija Tarea iz ‘Korijere delo sporta’ da je transfer Strahinje Pavlovića iz Partizana samo zamrznut do januara.

Navodno, Lacio je spreman da u decembru opet krene u akciju dovođenja mladog srpskog štopera za 5,5 miliona evra. U celoj priči nebesko-plavima će pomoći Mateja Kežman, legendarni napadač Partizana, a sada menadžer Sergeja Milinkovića-Savića.

Saga se nastavlja, a odlučiće Partizan koji je nedavno produžio ugovor sa Strahinjom Pavlovićem.

0
0

11 Komentara

  1. Jesi li ti krsten nesretni sekundarac. Pa jadan ti nebio zadnjih 9 god. Zvezda je samo o nisa tj gasproma inod telekoma dobila 60 mil vra…sta je dobio partizan …kad je usao u ls dobio sponzorstvo epsa i to u vidu neplacanja racuna aa struju….pokrite se usima i cutite dok vam jebovako dobro i dok vas besramno guraju sa svih strana….al nece doveka ovako zapamtite…bio je islobo svemocan pa sta bi?

    0
    0
    Odgovori
    • Decko,vrati se par godina unazad dok ste pod Toletom osvajali titule,nesto vas nisam cuo da se bunite sto je Gasprom zvezdin sponzor vec ste pevali kurva umira kurva gasi se.Inace to sto ti mnogo slusas Pantica i teorije zavere to je tvoj problem a narocito jer u iste gluposti verujes. Gasprom je u Zvezdu doveo clan uprave Skundric koji je istovremeno saradjivao sa Gaspromom. To je ruska firma,ista ona koja sponzorise Zenit i Salke. Kada Zvezda produzava ugovor sa njima,potpisuje ga sa rusima a ne sa nasim vlastima.Kao drugo, secas se kada je Zvezda izbacena iz Evrope zbog dugovanja,tada drzava nije dala novac jel tako? Vec je tvoj Partizan umesto Zvezde igrao u kvalifikacijama u LS.Zatim je tvoj Partizan dva puta izbacivan iz te iste Evrope zbog tih istih dugovanja i oba puta je drzava dala novac ne bi li Partizan prosao bez kazne.Jel tako bilo ili lazem? Kome je drzava dodelila Teleoptik iliti Zemunelo? Jel Zvezdi mozda ili je Partizan dobio na poklon? Pa Partizan ga je dobio i vrednost tog zemljista sa sve objektima je daleko veci od svih suma koje nabrajate. Sada je zemljiste,zapravo JNA stadion otet od vojske i prebacen u vlasnistvo Partizana.Inace vratite se recimo deceniju unazad kada se spominjo FK Banat i njegova potrazivanja od 6m eura koje mu FK Partizan duguje zbog transfera Tosica u Mancester Junajted. Tada su ljudi iz Partizana govorili,ne trebamo to da vracamo jer je FK Banat u stecaju.I taj dug nikada nije vracen.Bas kao ni Hajduk Kuli sto nije placen Fejsa 1.2 miliona iz istog razloga.Zatim se vratite godinu dana unazad kada vam je Branko Boskovic potrazivao 100-150 hiljada eura ne znam ni ja tacno,vasa uprava je izasla i rekla da on nema prava da to potrazuje jer je ta neka agencija otisla u stecaj.Jel tako ili nije? Ali zato sada kada je agro banka u stecaju i Zvezda ne mora da vraca dug onda ste botovski zaposeli po internetu i lajete kako Zvezdi drzava otpisuje dug. Pa kako to? Hajde objasni cinjenicama a ne lupetanjem.Inace tv vjesnik ili kako god da se zove ona glupost od emisije konstantno prica kako je dobro za srpski fudbal da doguramo sto dalje bla bla bla a onda odu u Nion i zale se na Zvezdu,takoreci guraju da i Zvezdu kazne jer su oni kaznjeni.Ja sam gotovo siguran da je taj isti covek prijavio da je Zvezda namestila mec sa PSG-om i voleo bih da se to jednog dana zaista otkrije ko je bio lazni dousnik pa da ga gone i Zvezda i PSG za kaljanje ugleda.Inace da dodam za tvoju informaciju da je Zvezda u zadnje tri ili tri ipo sezone na osnovu igranja u Evropi,transfera,ulaznica i TV prava prihodovala preko 120 miliona eura.To je svima jasno kao dan.Mozete samo sami sebe lagati da je drugacije. Pozdrav

      0
      0
      Odgovori
      • Au, al si ti zapenio, pa drhitiš na pomisao o Partizanu. Raduj se mališa sada kada imaš prilike , jer svemogući vođa uskoro odlazi sa vlasti , a samim tim i vaš klub se vraća tamo gde mu je i mesto.

        0
        0
        Odgovori
        • Ma ne mogu da se smirim kolko drhtim. To bi se moglo reci za upravu Partizana koja crkava od muke jer je Zvezda u LS i finansijski stabilna. Drhte za svoje fotelje ali se iskreno nadam njihovom ostanku na radnom mestu jer u tom slucaju za Zvezdu brige nema,titula je sigurna izuzev ako je ne daju partizanu kao one godine kada je Zvezda izgubila od Vozdovca.

          0
          0
        • Ti si za posmatranje doduše u Lazi neprimaju takve, ajde beži sa naših vesti moralna nakazo.

          0
          0
  2. Oduvek sam govorio da kada napadas nekoga da je to cin odbrane. Partizan napada Zvezdu da ima filijale a ustvari Partizan ih je imao godinama. Partizan napada Zvezdu da namesta a ustvari partizan ja namestao godinama. Partizan napada Zvezdu da joj drzava daje pare a ustvari Partizanu drzava daje pare za licence itd.Partizan napada Zvezdu da ima nekoga u FSS-u a ustvari Partizanu je Savo Milosevic i trener i nesto u FSS-u,Tole je takodje bio,a da ne nabrajam predsednike superligaskih klubova tada koji su istovremeno obavljali funkciju u upravi Partizana. Partizan napada Zvezdu da je zvezdin covek prijavio Partizana u UEFA a onda se pojavi da ustvari oni prijavljuju Zvezdu.I ubedjen sam da su upravo oni i lazni dousnici za navodnu namestaljku PSG-a i Zvezde. Treba ih gonit do kraja,dok ne plate visemilionsku odstetu i Zvezdi i PSG-u. Kakav je to jadan klub postao na celu sa ovom prasecom brigadom.Snimite sada jedan vjesnik gde cete opet da izokrecete cinjenice i blokirajte komentare svih onih koji vam postave pitanje na koje nemate odgovor.Prevaranti jedni ogavni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter