2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

KVALFIKACIJE EP-U21: Poraz Srbije na debiju Neška Milovanovića

Objavljeno: 06.09.19 u 19:52

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije dobro počela novi ciklus kvalfikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra 2021. godine.

Derbi na startu, debi selektora Nenada Neška Milovanovića i poraz ‘orlića’ od Rusije u Saransku 1:0. Nije bilo lako našem timu da igra, jer je od 59. minuta imao igrača manje na terenu.

Rusija je povela golom defanzivca Diveva u 20. minutu na asistenciju Jevgenjeva. Srbija je u 59. minutu ostala sa deset igrača, pošto je zbog dva žuta kartona isključen Ivan Ilić. ‘Zbornaja komanda’ je tada preuzela inicijativu, ali je golman Marko Ilić bio sjajan.

Naš tim je imao dva pokušaja preko Mašovića i Račića, ali izjednačenja nije bilo. U 90. minutu Rusija je imala stopostotnu šansu, ali je Marko Ilić ponovo bio sjajan.

Srbija naredni meč u kvalfikacija za Evropsko prvenstvo igra u utorak u Novom Sadu protiv Letonije.

RUSIJA – SRBIJA 1:0
Divev 20

Stadion: Mordovia arena.
Sudija: Lukancjukas (Litvanija).

RUSIJA: Safonov – Kalugin, Divev, Evgenjev, Stepanov – Umiranov, Kučaev, Raškazov, Obljakov, Lomovitski – Čalov.
SRBIJA: M. Ilić – Devetak, Marković, Pavlović, Terzić – I. Ilić, L. Ilić, Petrović, Adžić – Vlahović i Joveljić.

0
0

2 Komentara

  1. Ko ih vodi nije ni cudo, samo da se niz ne nastavi, Veljka Paunovica njima dati za selektora, ovaj jos malo za neki fk staracki dom prangija, ako osmisle nesto takvo, pozzzzz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter