0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

TV PARTIZAN: ‘Bambi’ o Mančesteru i razgovoru sa Matićem, Nađ o povratku u Humsku (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.19 u 14:35

Nova epizoda TV Partizan pod nazivom ‘News 2’ donela je kvalitetan rival, a u fokusu je bio rival iz Lige Evrope Mančester junajted.

Naime, jedan od najiskusnijih igrača Partizana Zoran Tošić govorio je o svom bivšem klubu Mančester junajtedu. On je razgovarao sa svojim bivšim saigračem iz reprezentacije Nemanjom Matićem.

– Sećam se zime 2009. godine, bio sam u šoku kada sam čuo da se Mančester interesuje za Ljaju i mene. Bili su aktuelni šampioni Englekse i osvajači Lige šampiona. Kasnije su igrali finale Lige šampiona kada sam je bio zvanično deo tima, ali su nažalost izgubili od Barselone. Za mene je to bilo veliko iskustvo, preskočio sam nekoliko stepenica u karijeri i iz Srbije otišao pravo u Mančester junajted. To je za mene bio veliki šok, trebalo mi je vremena da se prilagodim, radio sam na sebi i napredovao tih godinu dana i mislim da je to neprocenjivo – rekao je Zoran Tošić i nastavio o Matiću:

– Čujemo se redovno. Čestitamo jedan drugome na uspesima, dobro on postiže manje golova, pa mu to ređe čestitam (smeh Tošića). Matić je sjajan momak, jedan od najboljih igrača naših igrača u poslednjoj deceniji. Čuli smo se posle žreba,poželeo mi je dobrodošlicu na ‘Old Traford’. Uskoro ćemo se videti i odmeriti snage na terenu.

Pogledajte celu emisiju TV Partizan:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter