4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MARKOVIĆ: Bilo je raznih ponuda, srce je izabralo Partizan!

Objavljeno: 04.09.19 u 15:57

Partizan je danas predstavio novo pojačanje, na radost navijača stigao je Lazar Marković.

Popularni Markec stao je pred novinare na konferenciji koja je bila zakazana u isto vreme kada i košarkaška utakmica Srbije i Italije.

Osećam se kao kada sam prvi put potpisivao ugovor sa Partizanom. Vrlo sam srećan što se vraćam u svoju kuću, da im pomognem, a i oni meni. Stariji sam, iskusniji, znam gde sam se vratio. Želim da pomognem Partizanu, da budemo što bolji, što konkretniji, mislim da ćemo biti – istakao je Marković.

U medijima se pominjalo da Dinamo iz Zagreba želi ‘Partizanovog dečaka’, čak se pisalo i o interesovanju Crvene zvezde.

Najbitnije je da sam sada ovde, Partizan je za mene svetinja, ja sam Partizanovo dete, ja sam ‘Grobar’. Nije da nije bilo ponuda. Posle Lige Evrope se sve izdefinisalo i tu sam – odgovorio je Marković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Istakao je Marković da je spreman da zaigra na onoj poziciji gde je to potrebno.

– Znam da ima dosta dobrih pojačanja, Veoma su dobri igrači. Mogu da igram gde god to budu tražili, napred, desetka, devetka, po krilu. Nisam još pričao sa šefom, ali mislim da ćemo se dogovoriti. Dolazim pun motiva, želje da se dokažem, da se vratim tamo odakle sam otišao, u formu u kojoj sam bio – željno isčekuje debi Lazar Marković.

Novinare je zanimalo i koliko tim može u Ligi Evrope.

– Možemo dosta, da ne mislim tako, ne bih bio ovde. Što se tiče Mančestera, ja sam igrao u Liverpulu, a tamo kao grad i kao klub – nismo se nešto voleli, ali poštujem Mančester – Istakao je Marković.

Istakao je da je pratio našu ligu i da neće biti iznenađenja. Odgovorio je i na pitanje da li očekuje povratak u reprezentaciju.

Pratio sam našu ligu, znam šta mogu da očekujem, znam koji su timovi trenutno dobri. Što se tiče reprezentacije, to je do mene i do selektora. Ako bude video da sam mu potreban i da sam spreman da igram, mislim da – da – rekao je Marković.

Za kraj je otkrio šta je presudilo da dođe u Partizan.

– Imao sam ponuda, mislio sam da ću se najlepše osećati ovde. To sam učinio srcem i mislim da ću uspeti – Zaključak je napadača Partizana Lazara Markovića

0
0

4 Komentara

  1. Hohohohohohoho svaki put kad se propali talenat vraca na lavor onda ide ona: „Izabralo je srce“ !!!! Daj smesni ste vise!

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko si uzbudjen da si cekao zadnji trenutak da pristanes da potpises za Partizan. Cekao si unosnije ponude ali ih nije bilo pa na kraju ide ona stara: “Ovo je moja kuca,kao da nisam odlazio iz nje,sanjao sam dres itd.“ .I na kraju da pitamo gospodina pantica koji je stalno prozivao Zvezdu kako je Kafu imao platu u Bordou 700k godisnje i kako on sada u Zvezdi sigurno ima vise.Eto,mene zanima koliko Lazar Markovic ima sada u Partizanu ako recimo Dinamo zagreb nije mogao da mu plati 900 hiljada eura godisnje koje im je trazio. Naravno,odgovor ce biti da je iz ljubavi,partizanova skola bla bla bla.Inace da dodam da on i nije partizanova skola vec skola radnickog iz Kragujevca. Sada imate dva Asana u ekipe,trce a ne znaju sta ce sa loptom. Sut van sesnaesterca od njih nemate jer je nikakav,Jedino pretrcavanje i padanje u 16.Eto to ste dobili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter