Partizan je danas predstavio novo pojačanje, na radost navijača stigao je Lazar Marković.

Popularni Markec stao je pred novinare na konferenciji koja je bila zakazana u isto vreme kada i košarkaška utakmica Srbije i Italije.


Osećam se kao kada sam prvi put potpisivao ugovor sa Partizanom. Vrlo sam srećan što se vraćam u svoju kuću, da im pomognem, a i oni meni. Stariji sam, iskusniji, znam gde sam se vratio. Želim da pomognem Partizanu, da budemo što bolji, što konkretniji, mislim da ćemo biti – istakao je Marković.

U medijima se pominjalo da Dinamo iz Zagreba želi ‘Partizanovog dečaka’, čak se pisalo i o interesovanju Crvene zvezde.

Najbitnije je da sam sada ovde, Partizan je za mene svetinja, ja sam Partizanovo dete, ja sam ‘Grobar’. Nije da nije bilo ponuda. Posle Lige Evrope se sve izdefinisalo i tu sam – odgovorio je Marković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Istakao je Marković da je spreman da zaigra na onoj poziciji gde je to potrebno.

– Znam da ima dosta dobrih pojačanja, Veoma su dobri igrači. Mogu da igram gde god to budu tražili, napred, desetka, devetka, po krilu. Nisam još pričao sa šefom, ali mislim da ćemo se dogovoriti. Dolazim pun motiva, želje da se dokažem, da se vratim tamo odakle sam otišao, u formu u kojoj sam bio – željno isčekuje debi Lazar Marković.

Novinare je zanimalo i koliko tim može u Ligi Evrope.

– Možemo dosta, da ne mislim tako, ne bih bio ovde. Što se tiče Mančestera, ja sam igrao u Liverpulu, a tamo kao grad i kao klub – nismo se nešto voleli, ali poštujem Mančester – Istakao je Marković.

Istakao je da je pratio našu ligu i da neće biti iznenađenja. Odgovorio je i na pitanje da li očekuje povratak u reprezentaciju.

Pratio sam našu ligu, znam šta mogu da očekujem, znam koji su timovi trenutno dobri. Što se tiče reprezentacije, to je do mene i do selektora. Ako bude video da sam mu potreban i da sam spreman da igram, mislim da – da – rekao je Marković.

Za kraj je otkrio šta je presudilo da dođe u Partizan.

– Imao sam ponuda, mislio sam da ću se najlepše osećati ovde. To sam učinio srcem i mislim da ću uspeti – Zaključak je napadača Partizana Lazara Markovića