13
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: ‘Bomba’ trese Humsku, Partizan u ‘minut do 12’ doveo najveće pojačanje ovog leta!

Objavljeno: 03.09.19 u 22:10

Navijači su se nadali i čekali napadača do poslednjeg momenta… I dočekali ga!

Nezapamćen finiš prelaznog roka u Partizanu! Transfer period je završen prošle noći, a večeras je u ponoć isticao rok za licenciranje novih igrača, što će reći i mogućnost da se potpiše i prijavi bilo koji slobodan igrač.

Odlaskom Ognjena Ožegovića Partizan se našao u potrazi za još jednim napadačem i na kraju je uspeo da nagovori – Lazara Markovića!

Da, popularni ‘Markec’ tokom celog dana bio je predmet pregovora tim menadžera Sava Miloševića i generalnog direktora Miloša Vazure sa bivšim igračem Liverpula i Fenerbahčea. I uspelo su da postignu dogovor bukvalno u poslednjim minutima predviđenog roka.

FOTO: HOTSPORT

Pojedini mediji su tokom dana preneli da je Marković odbio Partizanove uslove, smatrajući da će više zaraditi u inostranstvu, ali je u smiraj dana ipak prihvatio da se vrati u Humsku posle šest godina.

Kao što je poznato, Lazar Marković je ponikao u crno-beloj omladinskoj školi, a potom je kao veliki talenat zaigrao u prvom timu i bio deo titula osvojenih 2012. I 2013. godine.

U karijeri je dres nacionalnog tima nosio 22 puta i postigao je tri gola.

0
0

13 Komentara

  1. E pa cigani nije sve u parama ima tu i ljubavi kao i koristi. Uostalom vi ste i pre ulaska u LŠ prošle sezone dovodili igrače sa astronomskim platama ali tad se niste pitali odakle vam pare. Dobrodošao kući Lazare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Igrač koji je plaćen 30.000.000 € (transfer Benfika/Liverpul), dolazi zdrav u 25-oj godini. Sportski pozdrav. Živeo Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbt Partizan ne sme nikog da dovede,čak ni svog bivšeg igrača ( kojeg je sam i napravio) nego moramo da se komšinici pravdamo za svaki naš potez. Ne bojte se,nismo doveli Nejmara u pitanju je samo Markec?!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. I kolika je plata?Partizan vec ima igrace sa Ogromnom platom to su Stojkovic, Natho, Suma, Tosic, Asano to su sve ogromne plate, a zvezda ima par takvih igraca a ima ih samo samo zato sto igra LS pa moze da odrzava te plate inace nikad ne bi mogla da ima. Ali sad sve super, ah da Aperthejd , pastorcad i ostali fazoni.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne brukaj se po internetu.Druze zaradili smo ove godine sto od le sto od transfera 10 mil eura.Eto odakle nam.Vece je pitanje okle vama ovo sto ste od ls dobili ide agro banci,ili ne?Mislim da ne duzim i dalje dosli smo do zakljucka ko je drzavna mezimica

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter