8
Domaći fudbal

‘GROBARI’ O MARKECU: Deo navijača je zadovoljan, deo razočaran, a jedan momak je podsetio na reči fudbalera o Zvezdi… (ANKETA)

Objavljeno: 03.09.19 u 23:55

‘Grobari’ su na Tviteru većinom sa oduševljenjem primili vest da je Lazar Marković ponovo fudbaler Partizana.

Najavila je uprava crno-belih ‘bombu’ za 3. septembar, ruku na srce stranca, ali ovako je bolje. U Humsku je kao pojačanje u borbi za titulu i na evropskom koloseku stigao Lazar Marković. Nekada ‘vunderkind’ srpskog fudbala, sada sa željom da oživi karijeru, ali nema sumnje da će Markec biti veliko pojačanje za četu Save Miloševića.

‘Grobari’ na Tviteru su uglavnom sa oduševljenjem dočekali vest o povratku krilnog napadača. Ipak, ima i onih koji smatraju da Lazar Marković prethodnih nekoliko godina nema dovoljno utakmica u nogama. Jedan navijač je podsetio koliki je Markec navijač crno-belih kada je jednom izjavio da bi pre završio karijeru nego zaigrao za Crvenu zvezdu.

 

Da li je Lazar Marković 'bomba' prelaznog roka po vašem ukusu?
Loading ... Loading ...
0
0

8 Komentara

    • Jel’ stvarno misliš da nam je potrebniji stolar u napadu od centarfora?! Ako to stvarno misliš onda si ti zalutao na utakmice Partizana! Šteta što je Erazmo Roterdamski živeo u 16. veku jer bi tebe i tvoju izjavu odmah uvrstio u svoj satirični esej “ Pohvala ludosti”!

      0
      0
      Odgovori
  1. Vidi se kao iz aviona da Partizanu trebaju štoper, centarfor i centralni vezni igrač! Suma nije plej. jer on ima neki problem sa svojim potkrovljem tj., tavanom! A, što se tiče Markeca dobro je neko rekao šta će nam stolar u napadu, taj se samo zakucava u protivnika!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizanu su mnogo potrebniji centarfor, plej i stoper, nego krilo. To praktično znači ako Markec zaigra na klupu idu Tošić ili Asano.

    0
    0
    Odgovori
  3. Od svih osobina potrebnih za fudbalera, Marković ima samo brzinu! Marković nema samo jednu sitnicu a to je tehnika odnosno dribling. Kad je u brzom prodoru sve je dobro dok ne naiđe na protivnika ispred sebe u koga se zakuca, jer ne zna da reši situaciju “1 na 1”!

    0
    0
    Odgovori
    • Netacno, ima sve sem ono izmedju noga kad bi to imao bio bi jedan od najboljih krila na svetu. Kad naidje na igraca ispred sebe on poskoci i ostavi loptu i sve

      0
      0
      Odgovori
      • Ti pričaš da Markec nema ono iz čega se legu pilići, ali da li je to ili nedostatak driblinga tj., tehnike, tek on ne može da reši situaciju “1 na 1”! Sve se svodi na isto! Na kraju se zakuca u protivnika! Šta će nam takav stolar u napadu!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter