8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KRAJ SAGE: Ožegović ode u Nemačku, evo koliko pripada Partizanu…

Objavljeno: 02.09.19 u 15:45

Ognjen Ožegović napušta Partizan, što znači da crno-beli ostaju sa dva napadača, pojačanje se očekuje do ponoći.

Bio je Ognjen Ožegović na korak do prelaska u Rozenborg. Ipak, posao se nije realizovao, jer se Norvežani nisu baš otvorili prema napadaču. Ipak, Ognjen Ožegović će napustiti Humsku.

Dodanašnji napadač Partizana potpisao je trogodišnji ugovor sa Darmštatom. Crno-belima na ime transfera pripada 400 hiljada evra, a Ožegović je dobio bolje uslove nego koji su mu nuđeni u Norveškoj. To znači da će nekada mladi reprezentativac Srbije igrati u ‘Cvajti’.

Ognjen Ožegović je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čangčun, Čukarički, Arsenal iz Tule i Partizan.

Partizan sada ima dva napadača Umara Sadika i Petra Gigića. Očekuje se da crno-beli dovedu novog napadača do ponoći, a poslednjih dana se spekulisalo o Haskiću iz Radničkog.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

8 Komentara

  1. Zaboravili ste da Partizan ima i Lakcevica, momka koji ce tek pokazati svoj raskosni talenat. Ovaj Gligic je bio standardan u Macvi, mlad je a uspeo je Cica-maci u rupi da zabije golcinu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Браво управо. Можда да продамо и ту двојицу преосталих па да играмо на контре ко пола лиге Србије.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobro da ovog prodadosmo,morao je da igra i sinoc da bih ga prodali.ko se malorazume u fudbal ovaj sadik je odlican igrac.Ali treba nam centarfor tipa Skuletica.Milocevic dda je imao hrabrosti sinoc da izvadi jednog stopera (Ostojica) i da je gurnuo Scekica dali bih im 3 komada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter