6
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

MILOŠEVIĆEVE BOLNE REČI: Blizu smo da odustanemo od šampionske trke!

Objavljeno: 01.09.19 u 23:03

Posle novog gubitka bodova trener Partizana bio je iskren i direktan.

Posle gostovanja Napretku u Kruševcu, Partizan je remizirao i protiv TSC-a na svom stadionu. To je značajno ublažilo ‘euforiju’ koja je ponovo zahvatila crno-bele nakon uspeha u Evropi i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

– Sve čestitke i mojim i momcima TSC na fenomenanoj borbi. Nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od gostovanja u Kruševcu, mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem, pogotovo posle onakvog početka. Međutim, nismo imali sreće da postignemo drugi gol.

– Primljeni gol je negativno uticao na nas. Mogli smo bolje da uđemo u utakmicu, bili bismo manje nervozni, a više koncentrisani. Vratili smo se, stvorili dosta šansi, praktično su to bili ziceri, imali smo pet, šest situacija ‘jedan na jedan’ sa golmanom, toliko šuteva… A kad ne postignete gol iz toliko prilika ne možete očekivati da pobedite – rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

Složio se da je realizacija bila problem, ali nije želeo da govori o tome da Partizan nije doveo nijednu drugu opciju u napadu u finišu prelaznog roka, već je ostao samo na Umaru Sadiku i Ognjenu Ožegoviću.

– Nećemo sad o tome… – rekao je trener Partizana.

Partizan već ima šest bodova zaostatka za liderom na tabeli, TSC-om, i četiri za Crvenom zvezdom.

– Ne znam, zaista. Jako teško. U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu – bio je direktan Milošević.

FOTO: FK Partizan

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter