5
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

DOK ČEKA PONUDU: Boaći ne ide u Novi Sad, ovo je razlog…

Objavljeno: 30.08.19 u 10:35

Napadač iz Gane i začetnik napada kod gola Alekse Vukanovića protiv Jang Bojsa neće igrati protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Posle sjajnog driblinga na cetru petom i asistencije prema Marku Marinu, napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći kumovao je pogotku crveno-belih, ali je u finišu posle morao da napusti teren. U pitanju je udarc štopera Jang Bojsa koji je bio bolan i posle pregleda ustanovljeno je da je napadaču iz Gane potrebno da pauzira nekoliko dana. Zbog toga neće moci sutra da igra u derbiju kola protiv Vojvodine u Novom Sadu, a pošto predstoje dve nedelje pauze zbog reprezentativnih obaveza ako ostane u klubu Ričmond Boaći će biti spreman za nastavak trke na tri fronta.

Kako je HotSport najavljivao, nekoliko klubova na čelu sa Kopenhagenom žele golgetera, a ima još nekih konkretnih opcija, pošto su se javljali Bešiktaš i Leće. Cena je četiri miliona evra i sačekaće se rasplet u narednih nekoliko dana, a očekuje se da sutra Boaćija zameni Portugalac Tomane i ulogu „džokera“ dobije oporavljeni Milan Pavkov.

Vojvodina i Crvena zvezda igraju u subotu na stadionu ‘Karađorđe’ od 18.45.

0
0

5 Komentara

  1. DOK ČEKA PONUDU: Boaći ne ide u Novi Sad! Taj će dočekati penziju u Zvezdi! Ko će njemu poslati ponudu?! U njegovom CV stoji da je 4 godine bio rezerva u Italiji i 7 mjeseci u Kini a u njegovim ličnim karakteristikama u tom CV stoji da nije brz, da nema dribling, da nema skok igru i da nema duel igru! Boaći može igrati samo u timu gde je trener pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija dr Milojević!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter