0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI ODLAZAK: Posle Bena i defanzivac napušta Zvezdu

Objavljeno: 29.08.19 u 23:57

Pao je konačan dogovor dve strane, a ubrzo se očekuje da defanzivac potpiše ugovor u inostranstvu

Najavili smo juče ekskluzivno da El Fardu Ben napušta Zvezdu i seli se u Emirate i klub Al Vahdu. Ben će sa klubom potpisati ugovor na tri godine i inkasirati pet miliona evra! Crvenoj zvezdi će pripasti preko dva miliona evra od kupada iz Abu Dabija, a danas, kako saznaje HotSport izgleda da je utanačen novi posao.

Filip Stojković se posle dve godine seli u Rapid iz Beča, što je najavljeno pre sedam dana i čekao se konačan dogovor sa Austrijancima. Crveno-beli su pristali da defanzivca puste bez obeštećenja, zbog činjenice da bivši reprezentativac Crne Gore u Beču samo tako može da ima ista primanja kao u Ljutice Bogdana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako vam se čini? Da li može Zvezda da bude 3. u grupi?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Srpski šampion nije zaradio, ali neće morati da za dve godine koliko je još trebalo da traje ugovor potroši preko 700.000 evra. Popularni Žule sa Rapidom treba u narednih dan ili dva da stavi potpis na ugovor do juna 2022. godine što se tiče pojačanja još se vaga i postoji opcija da jedan krilni igrač i možda vezista do utorka stignu kod trenera Vladana MIlojevića.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter