1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN ‘MERKA’POJAČANJA ZA LE: Đak Barselone na meti Miloševića, spreman i plan B?!

Objavljeno: 27.08.19 u 16:13

Partizan u četvrtak u 19 časova u Moldeu igra utakmicu protiv istoimenog kluba koja može u mnogome da odresi sezonu crno-belih.

Meč protiv Moldea u Norveškoj crno-beli dočekaće sa golom prednosti iz prvog meča plej-ofa za popunu Lige Evrope. Čelnici Partizana već razmišljaju o eventualnim pojačanjima ukoliko uspeju da ponove pozitivan rezultat protiv Moldea.

Molde – Partizan (STATISTIKA UTAKMICE) 

Telegraf saznaje da je prva želja Save Miloševića štoper Olimpije, Maki Banjak. Dvadesetčetvorogodišnji Kamerunac je prošao školu Barselone, nastupao je potom u dresu Nanta, Saragose, kao i Admire. Sa klubom iz Ljubljane ima ugovor na još dve godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako vam se čini ovo za sada?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Spreman je i plan B, koji je možda i realniji u ovom trenutku. Na meti crno-belih je Slobodan Simović, koji je na izlaznim vratima Bate Borisova. Tridesetogodišnjak je karijeru počeo u Novom Sadu, potom je igrao u Spartaku iz Subotice, Dinamam iz Minska, Slovana, Hapoel Kfar Šabe i Aktobea, ugovor mu ističe krajem godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter