9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODJEKNULA ‘BOMBA’ I U HUMSKOJ: Partizan doveo veliko pojačanje, već je stigao u Beograd!

Objavljeno: 19.08.19 u 09:59

Crno-beli su želeli zadnjeg veznog i konačno su ga angažovali.

Prioriteti Partizana u letnjem prelaznom roku bili su levi krilni igrač i zadnji vezni, a posle Takume Asana u Beograd je stigao Izraelac Bibras Natho.

Prodajom Strahinje Pavlovića u Lacio, obezbeđena su sredstva kojima je Partizan uspeo da ispuni lične uslove Izraelca, pa je on pristao na potpis.

U pitanju je fudbaler karakteristika koji je upravo bio potreban crno-belima, koji ume da pokvari igru protivnika, ali i da iznese loptu, odigra tačan pas u dubinu, pa i šutira sa distance.

Natho je jutros sleteo u Beograd, uslovi su, dakle, unapred dogovoreni i ukoliko prođe lekarske preglede potpisaće trogodišnji ugovor sa ‘parnim valjkom’.

FOTO: CSKA

Natho ima 31 godinu, a u karijeri je igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin, PAOK, CSKA i Olimpijakos. U Beograd stiže kao slobodan igrač, a velikog uticaja u nagovaranju da dođe u Humsku imao je Zoran Tošić, sa kojim je veliki prijatelj još iz dana u CSKA.

Kapiten je reprezentacije Izraela, za koju je odigrao 60 utakmica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

9 Komentara

  1. U Partizanu je Tošićeva plata preko 700 hiljada€,a u Zvezdi i Ivanićeva. Sve je to isto,ko jaje jajetu a vi se svađate. Evo ovaj Naćo ima 31 godinu i došao je da ,,pojača“
    Partizan za ogromne novce ??!

    0
    0
    Odgovori
    • Тошић, нажалост, ове године не вриједи ни евра а камоли 700.000. Није то више играч који прави разлику. Сад само односом према игри бива терет јер игра незаинтересовано и плус кад гријеши ми примамо гол. Раније је макар из слободног шутирао као да је пенал, а сад сам задовољан ако лопта оде у гол аут јер онда нема контре после његовог слободњака јер ћемо примити гол (као против Малатје)

      0
      0
      Odgovori
      • Bivsa Drzava u svim Sportskim klubovima, gajila je svoju Skolu fudbala! Iz kojih su izlazili buduci vrsni sportisti…. A danas se sve vrti, oko pranja i kradje para!

        0
        0
        Odgovori
    • Dao nam vucic, ili mozda terzic od lige sampiona. Sve mogu da razumem, ali jednu stvar nikako, juce vest u novinama zvezda dovodi ovog iz arisa i tu pise, 2,2 miliona je plaćen a plata 700 000. A onda sledi on nije najplaceniji, placeniji od njega su boaci, marin,i još jedan igrac iz zvezde ali ima i kod PARTIZANA placeniji igrač. A ne znaju da napišu da imamo najvećeg bisera Srpskog fudbala, to nije bitno, bitno je da se opravda ulaganje u zvezdu na bilo koj nacin

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter