0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Kristal Palas i dalje bez postignutog gola, prvenac povratnika u elitu (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.19 u 17:08

Fudbaleri Šefild junajteda savladali su ekipu Kristal Palasa sa 1:0 u drugom kolu Premijer lige i tako upisali prvu pobedu nakon povratka u Premijer ligu

Ekipa koju kao kapiten predvodi Luka Milivojević nije se proslavila protiv povratnika u Premijer ligu. Nakon remija bez golova u prvom kolu, Palas ponovo nije uspeo da zatrese mrežu, ali je sa druge strane primio gol.

Meč nije obilovao uzbuđenjima, prvi meč dana u engleskoj Premijer ligi završen je minimalnom pobedom domaćina, a heroj Šefilda postao je Džon Lundstram koji je u 47. minutu postigao jedini gol na utakmici i doneo velika tri boda svom timu.

Domaćin je bez sumnje zaslužio pobedu jer je u još nekoliko navrata bio blizu pogotka, dok je Palas imao najbolju priliku nedugo nakon pogotka Lundstrama preko Andesa Tauzenda, ali je golman Šefilda bio na visini zadatka i odlično je reagovao.

Luka Milivojević proveo je ceo meč na terenu, ali nije imao priliku da promeni rezultat na ovoj utakmici.

PREMIJER LIGA – Tabela
PREMIJER LIGA Rezultati 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter