2
Domaći fudbal

U ‘KOMŠILUKU’: Hrvati priželjkuju Zvezdu u grupnoj fazi Lige šampiona (FOTO)

Objavljeno: 14.08.19 u 18:10

Dinamo Zagreb je sa 4:0 demolirao Ferencvaroš u Budimpešti što je izazvalo veliku euforiju u Hrvatskoj.

Euforija u Zagrebu! Dinamo je pregazio Ferencvaroš i sada ga samo jedan stepenik deli od plasmana u Ligu šampiona. Prepreka na tom putu biće mu Rozenborg koji je u dvomeču bio bolji od Maribora. Mediji u Hrvatskoj su već otpisali Norvežane o čemu govori i kalkulacija Index.hr po kojoj već vide Dinamo u trećem šešeiru za grupnu fazu Lige šampiona.

Tako će i biti ako ‘modri’ u dvomeču budu bolji od Rozenborga. Dinamo ima koeficijent od 29.500 što ga svakako svrstava kao poslednjeg u treći šešir i to mesto mu nije ugroženo ako izbaci prvaka Norveške.

‘Indeks’.hr je tako već napravio projekciju sebi idealnog žreba, a on glasi Liverpul, Real Madrid i Crvena zvezda. Lepo je to što komšije već vide srpskog šampiona u ‘eliti’ i otpisuju svog prošlogodišnjeg dželata, ali verujemo da ni Crvena zvezda, a i njeni navijači ne bi imali ništa protiv ovakvog raspleta na žrebu…

0
0

2 Komentara

  1. Klk možemo lagano da ih pobedimo, likovi igrali sa Ferencvarošon, tim koji vrv ne zna šta je Liga Evrope kamoli Liga Šampiona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter