0
Domaći fudbal

FOTO;YouTube/Printscreen

PRVA LIGA SRBIJE: Vranjanci se baš gostili u Kragujevcu, neprijatan poraz Metalca (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.19 u 23:16

Odigrano je kompletno vanredno 3. kolo Prve lige Srbije, a Dinamo iz Vranja i Trajal su dokazali da su ozbiljni u nameri da zaigraju u ‘eliti’.

Derbi kola odigran je na stadionu ‘Čika Dača’ u Kragujevcu gde je Radnički dočekao Dinamo iz Vranja. Tim sa juga Srbije do nogu je potukao nekada jakog prvoligaša sa 4:0. Dinamo je poveo golom Babića u 37. minutu. Na drugi gol čekalo se sve do 54. minuta kada je za goste precizan bio Zlatković. Samo osam minuta kasnije golman Kragujevčana Savić izvadio je novu loptu iz mreže, a strelac je bio Stevanović. Konačnih 4:0 za Dinamo iz Vranja postavio je Popović u 89. minutu.

Trajal je još jednom pokazao da je ozbiljan u tome da Kruševac naredne sezone prvi put u istoriji ima dva superligaša. ‘Čarapani’ su na svom terenu golom Osmana u 62. minutu savladali ‘B’ tim Crvene zvezde – Grafičar.

Minimalnim rezultatom slavio je Zlatibor protiv Zemuna, a strelac jedinog gola bio je Nedeljković iz penala u 90. minutu.

Najneprijatnije iznenađenje danas je bio Metalac koji je poražen u Gornjem Milanovcu od Kabela 3:1. Četa Aleksandra Stankovića povela je golom Mlađenovića u 16. minutu i činilo se da će ‘lončići’ upisati tri boda. Ali, u usledio je neverovatan preokret. Pantelić je u 42. minutu doneo izjednačenje Kabelu. Šok je usledio u 52. minutu kada je Vladić preokrenuo na 1:2. Konačnih 1:3 postavio je Dražić u 80. minutu.

PRVA LIGA SRBIJE, 3. KOLO:

Sreda:

Žarkovo – Metalac 0:0

Radički KG – Dinamo VR 0:4
(Bajić 37, Zlatković 54, Stevanović 65, Popović 89)

Sinđelić – Radnički Pirot 1:1

Zlatibor – Zemun 1:0
(Nedeljković 90 penal)

Kolubara – Budućnost DO 0:0

Metalac – Kabel 1:3
(Mlađenović 16 – Pantelić 42, Vladić 52, Dražić 80)

Bačka – Smederevo 3:0
(Žakula 17, Đorđević 81, Asani 90)

Trajal – Grafičar 1:0
(Osman 62)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter