0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

MOMAK OD ČELIKA: Zvezdin junak iz senke, tražio da dva puta šutira penal!

Objavljeno: 14.08.19 u 10:03

Nije se libio defanzivac da se javi kada je trener Vladan Milojević tražio aduta za drugi krug, a nagrađen je ovacijama navijača.

Postoji ona izreka, ‘ili jesi ili nisi za Zvezdu’, a Radovan Pankov se pokazao kao junak iz senke, koga je splet okolnosti poslao na teren nakon isključenja Nemanje Milunovića. I tako je u životu, nije kome je rečeno, već kome je suđeno, a on je sam insistirao da izvede prvi jedanaesterac u drugom krugu sa hladnokrvnim odgovorom treneru Milojeviću ‘ja ću šefe‘… Ispostavilo se da je to bila prava odluka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako vam se čini ovo za sada?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Pogodio je rutinski u stilu napadača, a onda je ovacijama posle prolaza nagrađen od navijača crveno-belih, ovaj potez je za poštovanje i samopouzdanje pojačanja Crvene zvezde, koga su povrede sprečile da bude starter, ali sada mu sredi borba sa Jang Bojsom i da ponovo opravda ulogu ‘lava’ pošto Milunoviću sledi meč pauze zbog dva žuta kartona. Tri ima Dušan Jovančić, tako da će i on morati da preskoči gostovanje u Švajcarskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter