Ako je verovati španskim medijima, Zinedin Zidan se predomislio i sada ne želi srpskog reprezentativca u timu za narednu sezonu.

Za rubriku ‘verovali ili ne’ – tek što je Luka Jović stigao u ‘kraljevski klub’, već je procenjeno da nije zadovoljio visoke kriterijume u Madridu.


Kako prenosi španski ‘Don balon’, Zidan je obavestio čelnike kluba da nije zadovoljan radom i prikazanom igrom Luke Jovića, te je tražio da mu se pronađe zamena.

Kako? Zašto? Malo kome je jasno osim francuskom stručnjaku. Jović je na pripremama provodio mnogo manje vremena od Zinedina Zidana, i uistinu nije prikazao sve što ume, ali je utisak da za to nije ni imao vremena, uzevši u obzir i povredu koju je zaradio protiv Atletiko Madrida.

Takođe se navodi u tekstu španskog lista da bi Jović pristao da ode negde na pozajmicu, samo da bi dobio kvalitetne minute koji su napadačima najpotrebniji da bi održavali formu.

Neki zaključuju da se ovime otvaraju vrata za Nejmara, koji će ovog leta gotovo sigurno napustiti Pari Sen Žermen, a u Realu bi ga oberučke dočekali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on